Ντέπυ Γκολεμά: «Με ενοχλεί το κούνημα του δαχτύλου των Ράδιο Αρβύλα»
Τηλεόραση

Ντέπυ Γκολεμά: «Με ενοχλεί το κούνημα του δαχτύλου των Ράδιο Αρβύλα»

Ντέπυ Γκολεμά: «Με ενοχλεί το κούνημα του δαχτύλου των Ράδιο Αρβύλα»

«Η Μαρία Αναστασοπούλου έχει έπαρση»

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» και πέρασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα από κόσκινο.

Η δημοσιογράφος και κριτικός μίλησε για τις τηλεοπτικές κόντρες που έχουν ξεσπάσει.

«Καλό είναι οι δημοσιογράφοι να μην κινούμαστε νομικά εναντίον άλλων δημοσιογράφων. Ίσως έχει ένα θυμικό λίγο παραπάνω. Τελικά η αλλαγή της ώρας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν έδωσε και κάτι. Δεν έκανε 18% αλλά 6% – 7%. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν κάνει τα λάθη να λέει ότι δέχεται προτάσεις τόσο νωρίς από άλλα κανάλια. Το να βγαίνει από τον Νοέμβρη, και τύπου «αποκλειστικές πληροφορίες» είναι ένα παλιό κόλπο που το ξέρουμε πολύ καλά. Έχω συνηθίσει τον Γρηγόρη σε αυτό που κάνει. Του αρέσει και ο ”Εκατομμυριούχος”», είπε αρχικά η Ντέπυ Γκολεμά.

«Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν πάρει όλο το “χαρτί” της τηλεθέασης, υπερβαίνουν και τα βραδινά σίριαλ, δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι πετυχημένοι. Παλιά μου άρεσαν πολύ, τώρα τους βρίσκω λίγο άκομψους, με ενοχλεί το κούνημα του δακτύλου», σχολίασε για τους Ράδιο Αρβύλα.

Για τους Νίκο Μουτσινά, Ζήνα Κουτσελίνη και Μαρία Αναστασοπούλου, η Ντέπυ Γκολεμά ήταν ειλικρινής:

«Δεν μου λείπει καθόλου η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Είναι ένα ευχάριστο παιδί, αν έχει να καταθέσει μία ωραία πρόταση, ας το κάνει. Τόσοι υπάρχουν στην τηλεόραση. Προτιμώ την Ζήνα του μεσημεριού, για την εμπειρία που έχει», υπογράμμισε.

Και συμπλήρωσε αναφορικά με την Μαρία Αναστασοπούλου: «Θέλω λίγο να έχει χαμηλωμένα τα φτερά. Αυτή η έπαρση του “εγώ κάνω πρωινό, βραδινό, και την κριτική την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια”, είναι λίγο “παρκάρετε τα καλάμια σας έξω από τα κανάλια”. Η τηλεόραση δεν είναι 100 μέτρα, είναι μαραθώνιος».

Για το bullying που ισχυρίστηκε η Ρούλα Κορομηλά ότι υπέστη, η Ντέπυ Γκολεμά, δεν «μάσησε» τα λόγια της.

«Η Ρούλα είναι απολύτως της εποχής μας. είναι ένας άνθρωπος πολύ καλομαθημένος, κάνει λάθος με αυτό που είπε. Μιλήσαμε και τηλεφωνικά και τη είπα ότι κάνει λάθος. Ίσως να μιλάει για site και περιοδικά, όχι για την κριτική των εφημερίδων. Δεν θυμάμαι η Ρούλα να έχει υποστεί όσα δήλωσε. Μου επιβεβαίωσε ότι από τα δικά μου γραπτά δεν έκλαιγε. Ήταν αγαπημένο και χαϊδεμένο παιδί των media», κατέληξε η κριτικός.

Διαβάστε ακόμα

Ντέπυ Γκολεμά: Αιχμηρή η κριτική της στην τηλεόραση – «Έλα Παναγία μου, φαντάσου τι θα γίνει τις Απόκριες!»