Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τη συγκατοίκηση την έχω σκεφτεί κάπως αλλιώς. Ο καθένας σπιτάκι του και…»
Τηλεόραση

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τη συγκατοίκηση την έχω σκεφτεί κάπως αλλιώς. Ο καθένας σπιτάκι του και…»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τη συγκατοίκηση την έχω σκεφτεί κάπως αλλιώς. Ο καθένας σπιτάκι του και…»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time και μίλησε για τους γιους της, την ανιψιά της και το ενδεχόμενο γάμου.

Αναφερόμενη στους γιούς της και το ενδεχόμενο γάμου, είπε:

«Μεγάλωσαν τώρα τα παιδιά μου, ο Διονύσης είναι δεύτερο έτος και σπουδάζει, ο Φίλιππος τελειώνει τώρα το σχολείο, είναι μια τελείως άλλη ζωή. Χρειάζεται χρόνο να συνειδητοποιήσεις τις αλλαγές και να βρεις τις ισορροπίες σου. Είμαι σε μια φάση που δεν έχω ανάγκη για ένα σύντροφο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ανέκαθεν ήθελα στην ζωή μου έναν άνθρωπο, μου άρεσε το συντροφικό κομμάτι και ήθελα στη ζωή μου κάποιον.

Τα τελευταία χρόνια που έχω δουλέψει αρκετά με τον εαυτό μου στο κομμάτι αυτό, σου λέω ότι άπαξ και βρεις τον τρόπο να περνάς ωραία και μόνος σου, δεν σου λείπει δεν έχεις ανάγκη από κάποιον. Εγώ περνάω πολύ ωραία ακόμα και αν δεν είμαι με κάποιον. Είναι ωραίο να μπορείς να ευχαριστιέσαι τον χρόνο σου χωρίς κάποιον απαραίτητα».

«Το κομμάτι του γάμου δεν το σκέφτομαι αλλά το κομμάτι της συγκατοίκησης το έχω σκεφτεί κάπως αλλιώς με ένα νέο μοτίβο. Ο καθένας στο σπιτάκι του, τρεις φορές την εβδομάδα μαζί και μετά ο καθένας το πρόγραμμά του. Μου αρέσει αυτό πολύ και αυτό σκέφτομαι να καθιερώσω. Μπορεί βέβαια και αυτό το μοτίβο να αλλάξει».

Για την οικογένεια της και την ανίψια της, ανέφερε:

«Η ανιψιά μου δεν μένει μαζί μου αλλά μένουμε κοντά και την έχω μαζί μου πολύ συχνά, είναι τριών ετών. Η ανιψιά μου είναι ο μικρός εαυτός μου, το λένε όλοι, είναι φανερό. Είναι ένα κοριτσάκι που χορεύει, τραγουδάει, μου μοιάζει και λίγο εμφανισιακά θα έλεγε κανείς, ειναι η χαρά της ζωής. Έχω τρελαθεί που είναι κοριτσάκι, είναι διαφορετικό από τα αγοράκια, έχουν μια γλυκά περισσότερη. Με τα ξαδέρφια της είναι σαν αδέλφια, με τα παιδιά μου δηλαδή. Η αδελφή μου έχει την υποστήριξη από όλη την οικογένεια».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Λαφαζάνη: «Μου ήρθε mail από το σχολείο ότι η κόρη μου θα γυρίσει σπίτι κουρεμένη – Το λέω κι ανατριχιάζω»