Ο Γρηγόρης Μελάς έδωσε «καυτό» ρεπορτάζ: «Ο Νίκος Μουτσινάς θεωρώ ότι έχει κλείσει σε κανάλι που…»
Τηλεόραση

Ο Γρηγόρης Μελάς έδωσε «καυτό» ρεπορτάζ: «Ο Νίκος Μουτσινάς θεωρώ ότι έχει κλείσει σε κανάλι που…»

Ο Γρηγόρης Μελάς έδωσε «καυτό» ρεπορτάζ: «Ο Νίκος Μουτσινάς θεωρώ ότι έχει κλείσει σε κανάλι που…»

Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό μέλλον του ηθοποιού και παρουσιαστή;

Ο Γρηγόρης Μελάς γνωρίζει καλά την τηλεόραση από μέσα και από έξω και άνοιξε τα χαρτιά του… εκτενώς μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

Τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Μουτσινάς και Ελένη Μενεγάκη;

«Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία ιδιαίτερα σκληρή σεζόν. Ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει κόκκινο, κάποιοι κάνουν κινήσεις πανικού».

«Ξέρω ότι η Φαίη έχει προτάσεις από δύο εκπομπές ήδη. Θεωρούσα ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Δεν είχε τόση δύναμη στο εμπορικό κοινό. Ωστόσο, και έχουν αυξηθεί τα εμπορικά της εκπομπής αλλά και μαθαίνω ότι ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται ένα κεφαλόσκαλο πριν από την ανανέωσή του».

«Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Έχει τέτοια εμπορική κίνηση που ακόμα και εμένα να ήθελε να πουλήσει ως ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου θα το κάνει».

«Ο Νίκος Μουτσινάς θεωρώ ότι έχει κλείσει σε κανάλι που τον έχουμε δει και επειδή σέβομαι τον Ξένιο Δία δεν θα μιλήσω περισσότερο».

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε άλλο σημείο μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο λέγοντας «στον χώρο των μέσων δεν υπάρχει πολλή διαφάνεια. Έχω απολυθεί από αρκετές δουλειές επειδή δεν δέχθηκε κακοποιητικές συμπεριφορές».

«Μπορεί να υπάρχουν ακόμα εργαζόμενοι στην τηλεόραση που πηγαίνουν στις δουλειές τους με τον φόβο του παρουσιαστή».

Το υπονοούμενο για τον Νίκο Μουτσινά με τον «Ξένιο Δία» δεν πέρασε απαρατήρητο στη συνέχεια από τη Ναταλία Γερμανού η οποία συμπέρανε ότι ο Γρηγόρης Μελάς αναφέρεται στον Alpha και μάλιστα έδειξε ενθουσιασμένη με το σενάριο αυτό.

Διαβάστε επίσης

Γρηγόρης Μελάς: «Την επόμενη σεζόν κάποια κανάλια θα αναζητήσουν concept παρόμοια με το MasterChef»