Οδυσσέας Σταμούλης: Απαρηγόρητος στο μνημόσυνο του γιου του
Τηλεόραση

Οδυσσέας Σταμούλης: Απαρηγόρητος στο μνημόσυνο του γιου του

Οδυσσέας Σταμούλης: Απαρηγόρητος στο μνημόσυνο του γιου του

Πλήθος ηθοποιών ήταν δίπλα του για να τον στηρίξουν στο 40ήμερο μνημόσυνο του αδικοχαμένου 11χρονου αγοριού του

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με εμφανές το βαρύτατο πένθος στην εμφάνισή του τέλεσε το μνημόσυνο του 11χρονου γιου του, Χρήστου, ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγός του.

Το 11χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του από πνιγμό στις καλοκαιρινές του διακοπές στον τόπο καταγωγής της μητέρας του στους Φούρνους.

H σορός του βρέθηκε από το Λιμενικό κοντά σε μία σημαδούρα κάποια μέτρα μακριά από την παραλία, μετά από μία αγωνιώδη αναζήτηση από τη μητέρα του και πολλούς κατοίκους του νησιού. Μεταφέρθηκε στη Σάμο όπου πραγματοποιήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή και κατόπιν, συνοδεία του πατέρα του, μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου έγινε η κηδεία του μέσα σε κλίμα απόλυτης συντριβής στις 14 Αυγούστου.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στο Πεδίον του Άρεως, όπως και ο αδερφούς του Οδυσσέα Σταμούλη, Σπύρος, επίσης ηθοποιός, που προσπαθούσε να δώσει κουράγιο στην οικογένειά του, αλλά και ο Παύλος Ορκόπουλος.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης έπεσε απαρηγόρητος στην αγκαλιά του Παύλου Ορκόπουλου ψάχνοντας για κουράγιο, ενώ η μητέρα του 11χρονου στεκόταν σε μια γωνία, ντυμένη στα μαύρα και σκούπιζε τα δάκρυά της για τον αγαπημένο της γιο.

Δείτε πλάνα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε ακόμα

Το ξέσπασμα Λεμπιδάκη για ρεπορτάζ της Μπακοδήμου: «Ειπώθηκε ότι…»