Ορέστης Τζιόβας: «Άκουσα ότι δεν με έπαιρναν σε δουλειές γιατί θεωρούσαν ότι…»
Τηλεόραση

Ορέστης Τζιόβας: «Άκουσα ότι δεν με έπαιρναν σε δουλειές γιατί θεωρούσαν ότι…»

Ορέστης Τζιόβας: «Άκουσα ότι δεν με έπαιρναν σε δουλειές γιατί θεωρούσαν ότι…»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο παρελθόν του και τις δηλώσεις που έχει κάνει

Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας για την καριέρα του και τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για την προσωπική του ζωή.

«Στα πρώτα μου βήματα υπήρξα σε συνεργασίες που δεν ήμουν περήφανος. Παίζει ρόλο και το οικονομικό κομμάτι».

Όπως αποκαλύπτει, αυτό που τον ενοχλεί στο θέατρο σήμερα είναι ότι οι ηθοποιοί αναγκάζονται να διαφημίζουν τη δουλειά τους.

«Οι παραγωγοί επιλέγουν ηθοποιούς βάση των followers. Αυτό απέχει από την καλλιτεχνική δημιουργία, έχει να κάνει με το κέρδος. Δεν είναι δική μου δουλειά να διαφημίζω τις συνεργασίες μου στα social media, βλέπω ότι με τον καιρό όμως ότι γίνεται αναγκαίο και ότι αν δεν ανεβάσεις δεν κάνεις καλή δουλειά. Σχεδόν μου έχουν επιβάλλει να ανεβάσω κάτι για παράσταση, αντέδρασα σχεδόν άσχημα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε μιλήσει για τις καταχρήσεις και τη σεξουαλικότητά του, κάτι για το οποίο είχε δεχτεί επικρίσεις, όπως λέει.

«Δεν ξέρω αν βοήθησα με τη δημοσιοποίηση των καταχρήσεών μου. Σίγουρα διηγείσαι κάτι προβληματικό δίνεις κουράγιο. Είχε να κάνει με ελλείψεις. Έχει να κάνει με κάτι ελλιπές που υπάρχει μέσα σου.

Άκουσα ότι δεν με έπαιρναν σε δουλειές γιατί θεωρούσαν ότι είμαι κακός συνεργάτης λόγω των καταχρήσεων, αλλά δεν ξέρω αν ήταν αυτό το ίδιο ή η συμπεριφορά μου. Είχα ανάγκη να ζω διαφορετικά. Δεν μπήκα στη διαδικασία της απεξάρτησης, δεν έφτασα στο σημείο που χρειαζόμουν βοήθεια, το ξεπέρασα μόνος μου».

Όσο για τη σεξουαλικότητά του είπε:

«Όταν αναφέρθηκα στη σεξουαλικότητά μου δέχτηκα αρνητικά μηνύματα, πάρα πολλά άσχημα σχόλια. Τι να πει κανείς όταν υπάρχει τόσο ακραία ομοφοβία και ρατσισμός; Ο λόγος που μίλησα ήταν για να εξαλειφθεί αυτό όσο γίνεται, θα έπρεπε να μην αφορά τον κόσμο. Εάν δεν καταλαβαίνουμε την καταπίεση που δέχεται κάποιος λόγω της σεξουαλικότητάς του, και αναγκάζεται να μάχεται και να κάνει κινήματα, δείχνει ότι η κοινωνία μας είναι γα#@%έ τα».

Ωστόσο, όπως κατηγορηματικά είπε, δεν θα έκανε σχέση με άτομο του ίδιου φύλου.

«Θα ήθελα στη ζωή μου να έχω μια πιο σταθερή σχέση. Κάτι μπορεί να έχω βρει», αποκαλύπτει.