Ορέστης Τζιόβας: «Οι γονείς μου έμαθαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση»
Τηλεόραση

Ορέστης Τζιόβας: «Οι γονείς μου έμαθαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση»

Ορέστης Τζιόβας: «Οι γονείς μου έμαθαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση»

Θα συνεργαζόταν ποτέ με Φιλιππίδη - Λιγνάδη;

Στην εκπομπή Fay’s Time παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας και αναφέρθηκε στην έκταση που πήρε η εξομολόγηση για τη σεξουαλικότητά του αλλά και το κίνημα #metoo.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να συνεργαστεί ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν πρόκειται να γίνει ακόμη και εάν επέστρεφαν στην υποκριτική.

«Τα κακώς κείμενα καλό είναι να συζητιούνται. Να είναι ανοιχτό, να λες ότι ένας άνθρωπος έχει περάσει δύσκολα, δεν είναι όλα ρόδινα.

Έχω περάσει από στιγμές που με ενδιέφερε τι έλεγε ο κόσμος και δεν το έχω αποβάλλει τελείως.

Ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας στη σημερινή κοινωνία, αντίστοιχα μηνύματα έλαβα. Πάλεψα και το δούλεψα να αποκτήσω τη δύναμη απέναντι στους ανθρώπους που με αγαπάνε να σέβονται τις επιλογές μου. Το δούλεψα με κόπο και ρήξεις. Με τους γονείς μου είχαμε πολλές ρήξεις, υπήρξα πολύς σκληρός απέναντί τους.

Πρώτη φορά άκουσαν στην τηλεόραση για τη σεξουαλικότητά μου. Με πήραν τηλέφωνο με πολλή κατανόηση, τους εξήγησα και το κατάλαβαν.

Παντρεύτηκα λόγω ενθουσιασμού και ρομαντισμού! Έχω φλερτάρει και μέσω social media πολύ!

Είχα διάφορες προτάσεις στην τηλεόραση. Και τώρα έχω πρόταση για έναν γκεστ ρόλο σε νέα σειρά που θα είναι αυτοτελής!

Έχω δει οφέλη με το #metoo. Οι άνθρωποι είναι πιο μαζεμένοι και δεν βλέπω περιπτώσεις σαν αυτές που υπήρχαν και ήρθαν στο προσκήνιο. Η κινητήριος δύναμη είναι ο φόβος και μετά γίνεται κανονικότητα!

Δεν έχω σχέσεις με Φιλιππίδη και Λιγνάδη. Δεν νομίζω ότι ο χώρος τους θέλει πίσω! Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί τους. Είναι άνθρωποι που δεν θέλαμε να συνεργαστούμε εκ των πραγμάτων αλλά είχαν εξουσία στα χέρια τους και αναγκάζονταν να συνεργάζονται κάποιοι άνθρωποι μαζί τους».

Διαβάστε επίσης

Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι στην Αθήνα 19 χρόνια και έχω μόνο έναν πολύ καλό φίλο»