Ορέστης Χαλκιάς: «Όσα έζησα φέτος με έβαλαν σε τροχιά. Δεν με έβγαλαν»
Τηλεόραση

Ορέστης Χαλκιάς: «Όσα έζησα φέτος με έβαλαν σε τροχιά. Δεν με έβγαλαν»

Ορέστης Χαλκιάς: «Όσα έζησα φέτος με έβαλαν σε τροχιά. Δεν με έβγαλαν»

Η αποδοχή του κόσμου για τον ρόλο του στο Maestro

Στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Χαλκιάς με αφορμή τον ρόλο του Ιππόλυτου στην Επίδαυρο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα όσα έζησε τη φετινή σεζόν λόγω της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro.

«Πήγαινα ταξίδια με τους γονείς μου και βίωνα την ομορφιά. Μπορεί να μου στέρησε τους γονείς μου παρόλο που πήγαινα μαζί τους. Αλλά όταν δεν ήταν παρών υπήρχε μια έλλειψη.

Είναι τεράστια τιμή να παίζεις στο εθνικό θέατρο της χώρας. Φοβάμαι λίγο τον ρόλο του Ιππόλυτου γιατί τον έχουν υποδυθεί μεγαθήρια, όπως ο Αλεξανδράκης.

Αισθάνομαι μια μεταφυσική σύνδεση με τους γονείς μου γιατί είχαν παίξει το ίδιο έργο!».

«Η φετινή χρονιά και όσα έζησα φέτος με έβαλαν σε τροχιά και δεν με έβγαλαν. Έχω μάθει να δουλεύω έντονα, δεν κάθισα ποτέ.

Είναι ξαφνικά πιο έντονο αλλά έχω συνηθίσει σε αυτούς τους χρόνους. Δεν είμαι σε φάση να εστιάσω πολύ στον εαυτό μου αλλά στη δουλειά μου που είναι μαραθώνιος.

Η συντριπτική πλειοψηφία μου έστελνε μηνύματα αγάπης για τον ρόλο μου στο Maestro. Με σταματάνε στο δρόμο οι Ιταλοί και μου λένε “Maestro”.

Το “Τυχερό αστέρι” είμαι εγώ, ο εαυτός μου. Εγώ τροφοδοτώ το τυχερό αστέρι και αυτό εμένα!».