Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας, δεν μπορώ να δώσω το 100% επειδή…»
Τηλεόραση

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας, δεν μπορώ να δώσω το 100% επειδή…»

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας, δεν μπορώ να δώσω το 100% επειδή…»

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε στον Γιώργο Κρικοριάν γιατί πιστεύει ότι δεν είναι καλός πατέρας

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν για τη στήλη του Ψυχολογίες. Γιατί θεωρεί ότι δεν είναι καλός πατέρας;

«Μεγάλωσα σε ένα χωριό της Δράμας, στη Νέα Σεβάστεια. Ως παιδί ήμουν αλήτης. Στα 16 μου ήταν τα πρώτα ξενύχτια, ξέφυγα από το όριο της ώρας που μου έθεταν οι γονείς μου. Έπαιζα στις αλάνες. Δεν ήμουν καλό παιδί.

Στο σχολείο ήμουν στουρνάρι, δεν ήμουν κάλος μαθητής. Γυρνούσα σπίτι και πετούσα την τσάντα και δεν διάβαζα. Μπορεί και να είχα ένα είδος δυσλεξίας στο να αποστηθίσω πράγματα. Έκανα μεγάλο λάθος που παράτησα το σχολείο στην πρώτη Γυμνάσιου, έχασα πάρα πολλά πράγματα. Δεν σκέφτηκα να συνεχίσω το σχολείο, στα 21 ξεκίνησα το τραγούδι και είχα άλλους στόχους πλέον.

Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να με κάνει να ξαναπάω στο σχολείο είναι για να μάθω ξένες γλώσσες, να συνεννοούμαι όταν πηγαίνω στις συναυλίες μου.

«Ο έρωτας για μένα είναι ο θαυμασμός στο ωραίο. Δεν κοιτούσα μόνο τη βιτρίνα αλλά και τον εσωτερικό κόσμο.

Δεν θα έλεγα ότι έζησα ποτέ τον κεραυνοβόλο έρωτα της πρώτης ματιάς, πάντα κοιτούσα το “βάθος” του συνάνθρωπου μου.

Με την Λεάννα πριν προχωρήσουμε στο να κάνουμε οικογένεια, ήμασταν συνεργάτες για καιρό. Ένα βράδυ ήρθε στο καμαρίνι η Λεάννα να πάρει αυτόγραφο.

Σε μια κουβέντα μου είπε ότι σπουδάζει αισθητικός κι επειδή εκείνη την περίοδο χρειαζόμουν μακιγιέρ, την πήρα στη δουλειά μαζί. Στην αρχή η σχέση μου με τη Λεάννα ήταν καθαρά επαγγελματική, μετά από 1,5-2 χρόνια προέκυψε».

Για την ενασχόλησή του με το τραγούδι αλλά και την καταγωγή του είπε:

«Προέκυψε το 1998, είχα ξεκινήσει με την ποντιακή λύρα να πηγαίνω σε γάμους και πανηγύρια. Δεν είναι εύκολο να κάνεις ένα καλό τραγούδι και να φτάσει στα αυτιά του κόσμου χωρίς να επενδύσεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τη διαφήμισή σου.

Η ποντιακή λύρα είναι η ρίζα μου, είναι τα παιδικά μου χρόνια. Δεν ξεχνάω ποτέ τις ρίζες μου, είμαι περήφανος».

Survivor ή I am a celebrity ήταν πιο δύσκολο;

«Αντιμετώπισα περισσότερες δυσκολίες σχετικά με τα αγωνίσματα στο I am a celebrity ενώ με τη διαβίωση αντιμετώπισα περισσότερες στο Survivor. Εκεί πεινάγαμε.

Έχει ψυχαναγκασμούς; Τι πατέρας είναι;

«Έχω κάποια “κουτιά” σε όλα που είναι κλειστά, οτιδήποτε έξω από αυτό το κουτί είναι λάθος.

Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας, σε ευαίσθητα θέματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια και παιδιά έχω ψηλά standards. Επηρεασμένος από άλλους παράγοντες δεν μπορώ να δώσω το 100% που πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω δώσει.

Η Δημητρούλα μου τραγουδάει καλά. Επειδή έχει καλές αρχές, δεν θα είχα πρόβλημα να κάνει κάτι άλλα είμαι υποχρεωμένος να της πω τις δυσκολίες που έχει η δουλειά».