Πάνος Μουζουράκης: «Αν είχα συναντήσει τη Μαριλού 10 χρόνια πριν, δεν ξέρω αν θα ήμουν…»
Τηλεόραση

Πάνος Μουζουράκης: «Αν είχα συναντήσει τη Μαριλού 10 χρόνια πριν, δεν ξέρω αν θα ήμουν…»

Πάνος Μουζουράκης: «Αν είχα συναντήσει τη Μαριλού 10 χρόνια πριν, δεν ξέρω αν θα ήμουν…»

Όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη σύζυγό του, την πατρότητα, το The Voice, τον πατέρα Αντώνιο

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, κολλητή φίλη της συζύγου του, Μαριλούς Κοζάρη.

«Αν έδινες συνέντευξη πουθενά αλλού δεν θα ζούσες!» του είπε η παρουσιάστρια για να τον… καλωσορίσει.

«Ο Άη Βασίλης το 2023 μου έφερε ό,τι είχα ανάγκη, με τον πιο τρυφερό τρόπο και δεν το περίμενα κιόλας. Επειδή πιστεύω, μου ήρθε πολύ αργότερα για να μπορέσω να προετοιμαστώ. Έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου.

Όλοι θέλουμε τον τέλειο άνθρωπο χωρίς να είμαστε εμείς τέλειοι. Αν είχα συναντήσει αυτή την υπέροχη φίλη σου 10 χρόνια πριν δεν ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να καταλάβω και να δω αυτό το φως και να δω όλο αυτό που με έκανε να αισθανθώ πλήρης και ευτυχισμένος και έτοιμος να κάνω αυτή τη μετάβαση. Στη δική μου περίπτωση, για άλλο πήγαινα και πέτυχα λαχείο».

Για όσα έγιναν πριν από τον γάμο του και τη δημοσιότητα

Ο τραγουδιστής μίλησε για την ημέρα του γάμου του και όσα προηγήθηκαν με το περιβόητο ποίημά του για να αποτρέψει τους δημοσιογράφους να καλύψουν το γεγονός.

«Το ποίημα έγινε γιατί αν μέσα σε όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο, το να γίνεις μέρος του gossip… Ήθελα να έχω θέσει εγώ την άποψή μου για το πώς αισθάνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια εμπάθεια στον κλάδο των δημοσιογράφων ή την τηλεόραση.

Όλοι είχαν κινητά πάνω τους, δεν βγάλαμε κάποια ανακοίνωση.

Πολύ καιρό απέφευγα να εκθέσω την προσωπική μου ζωή, διότι όταν αφορά περισσότερο από το καλλιτεχνικό σου έργο είναι σαν να χάνεις την μπάλα. Πάει στην άκρη οποιαδήποτε δουλειά και βρισκόμαστε χαμογελαστοί στον φακό επειδή ανήκουμε στο star system της Ελλάδος».

Για τον πατέρα Αντώνιο

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε και για το  θέμα της Κιβωτού, την οποία έχει στηρίξει και ειδικά τον πατέρα Αντώνιο.

«Πολλές φορές άκουσα ότι δεν ήταν μέσα στο σχέδιο να ακουστεί η πλευρά του πατρός Αντωνίου. Από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο σταμάτησε να δίνει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Για την απόκτηση της κόρης του

«Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι οι γονείς της Μαριλούς και είναι μέσα στα δώρα του 23 αυτό.

Θεωρούσα πολύ επικίνδυνο να αποκτήσω παιδί. Με τη Μαριλού το παιδί προέκυψε πολύ γρήγορα στη σχέση μας. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού και έβγαζε νόημα.

Επίσης, για τον θεσμό της οικογένειας, καλό είναι να μην πέφτει η ευθύνη ενός νέου πλάσματος μόνο στους γονείς αλλά αυτό μπορεί να ισχύει για μένα που είμαι ευθυνόφοβος».

«Οι ώρες που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες αλλά ουσιαστικές. Αλλά είναι σε καλά χέρια. Η Μαριλού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα άφηνα να μεγαλώσει το παιδί μου αν πάθαινα κάτι. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό ο σεβασμός μου για τις γυναίκες φτάνει σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα μέτρησης στον έρωτα. Την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα» είπε κάνοντας την Κατερίνα να βουρκώσει για τα λόγια του για τη σύζυγό του.

«Η Μαριλού παίζει το “Τρυφερά” στη μικρή όλη μέρα. Ακόμα της τραγουδάω για να τη νανουρίζω» ανέφερε ο τραγουδιστής για το κομμάτι του Γεράσιμου Ευαγγελάτου που μάλλον αποδείχτηκε προφητικό όπως είπε ο ίδιος.

Ανάμεσα στα άλλα, ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε και μια τηλεοπτική είδηση: «Φέτος θα “ξεκουράσουμε” το The Voice» ενώ ο ίδιος συμμετέχει σε μια απαιτητική παράσταση που ενδέχεται να γίνει και ταινία.

«Εύχομαι τη νέα χρονιά να συνεχίσω να αισθάνομαι την πληρότητα που νιώθω.. Μου αρέσει που ενώ έχω φύγει από τα 17 μου από το σπίτι τώρα στα 44 νιώθω ότι ξαναγύρισα» είπε και περιέγραψε ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι οικογενειακά, χωρίς τα αδέλφια του που του λείπουν.

Δείτε όλη τη συνέντευξη παρακάτω: