Παντελής Τουτουντζής – Απαντά στον Φραγκολιά και αποκαλύπτει: «Θα δούμε make over στο TV Queen»
Τηλεόραση

Παντελής Τουτουντζής – Απαντά στον Φραγκολιά και αποκαλύπτει: «Θα δούμε make over στο TV Queen»

Παντελής Τουτουντζής – Απαντά στον Φραγκολιά και αποκαλύπτει: «Θα δούμε make over στο TV Queen»

«Φτάσαμε να απειληθούμε μετά την ψήφιση του ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνας και απάντησε στα σχόλια του Κώστα Φραγκολιά για τη συμμετοχή του στο TV Queen, ενώ ξεκαθάρισε τι ισχύει για τη φημολογούμενη ένταση με την Έλενα Χριστοπούλου και τον Τάσο Τρύφωνος.

«Τον Κώστα τον αγαπάω και τον σέβομαι πάρα πολύ και τον αγκάλιασα και πάρα πολύ σαν τηλεθεατής παρόλο που ήταν μοντέλο πριν. Δεν μου αρέσει να κόβουμε τα φτερά των ανθρώπων, δεν έχεις λόγο να το κάνεις αυτό.  Σαν make up artist μπήκα, είμαι δίπλα σε πάρα πολύ σπουδαίες κυρίες 25 χρόνια, κάτι έχω να πω κι εγώ, Κώστα μου! Είμαι και για να δείξω πώς μπαίνει το eyeliner αλλά και για να δείξω πώς μια εικόνα μπορεί να είναι σύγχρονη» είπε.

Για τη φημολογούμενη κόντρα του με τους άλλους κριτές του ριάλιτι είπε:

«Είχα κάνει κουβέντα με την παραγωγή πολύ καιρό πριν. Έλα μου που πήγα ταξίδι στην Αίγυπτο οπότε θεώρησε πολύ σωστό η παραγωγή να τους βάλει σε ένα μίτινγκ και να τους πει ότι θα είμαι μέσα. Τώρα πώς βρέθηκα εγώ να κλαίω που την Έλενα τη γνωρίζω 20 χρόνια και την έχω βάψει εκατομμύρια φορές, τον Τάσο τον εκτιμώ και τον θαυμάζω, δεν υπάρχουν αυτά! Θα έβγαινε προς τα έξω, είμαι τόσο αληθινός».

«Εγώ όταν τον είδα στην πρεμιέρα τον Νίκο Κοκλώνη τον πήρα μια αγκαλιά και του είπα στο αυτί “σ’ ευχαριστώ”. Τον ευχαριστώ γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να έχω φωνή γιατί είμαι ένα παιδί που μου την είχα κλείσει πολύ στο παρελθόν.

Θα δούμε make over, νομίζω ότι χρειαζόμαστε μεγάλες αλλαγές έτσι όπως εγώ οραματίζομαι μια καινούργια παρουσιάστρια το 2024» είπε για το TV Queen.

Όσο μπούλινγκ δεν έχω φάει στα social το αντιμετώπισα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, πολύ επιθετικές συμπεριφορές μέχρι σε σημείο που απειληθήκαμε. Για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο» είπε χαρακτηριστικά.