Πασχάλης Τσαρούχας: «Απορώ πώς ξεγελάσαμε τη Θεοφανία Παπαθωμά!»
Τηλεόραση

Πασχάλης Τσαρούχας: «Απορώ πώς ξεγελάσαμε τη Θεοφανία Παπαθωμά!»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Απορώ πώς ξεγελάσαμε τη Θεοφανία Παπαθωμά!»

Ο ηθοποιός θυμήθηκε ένα περιστατικό με την πρώην σύζυγό του και τον γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και στην αρχή μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα ταξίδια και αυτά που θα ήθελε να κάνει.

«Συνήθως πηγαίνω ταξίδια με την μοτοσυκλέτα και μακρινά».

Το ταξίδι που θυμάται είναι στην Τοσκάνη που είχε κάνει με τον γιο του, Αχιλλέα όταν ήταν 8 ετών.

«Απορώ πώς ξεγελάσαμε την Θεοφανία Παπαθωμά. Δεν ξέρω πώς το κάναμε. Είχα κάνει ειδική κατασκευή στη μοτοσυκλέτα και πήγαμε. Είναι κάτι που θυμάται και ο ίδιος και για αυτό ήθελα να το κάνω. Πήγαμε με αντίσκηνο. Στήναμε την σκηνή κάθε μέρα και την ξεστήναμε. Αν μου έλεγες τώρα με την κόρη μου να το κάνω δεν θα το έκανα. Είχα κάνει μπράτσα ειδικά στη μηχανή να μην μου φύγει. Το δύσκολο σε όλη την ιστορία ήταν ότι 11 το βράδυ ήθελε να παλέψουμε, είχε πολλή ενέργεια!

Θα ήθελα να πάω βορειοδυτική Γαλλία, Σκωτία με την μοτοσυκλέτα αλλά έχει πολλή υγρασία».

Πώς βλέπει τον έρωτα ο Πασχάλης Τσαρούχας;

«Εγώ θεωρώ ότι ο έρωτας είναι ένα πολύ εγωιστικό συναίσθημα, είναι σαν να βάζεις ένα στοίχημα με τον εαυτό σου, με την καλή έννοια. Κατόπιν, έρχεται η σοφία, όσο περνούν τα χρόνια είναι χρήσιμο να αναθεωρούμε τον τρόπο και την έκταση που επιθυμούμε τον άλλον».

«Στην ηθοποιία πήγα από τύχη, υπήρξε μία σειρά συμπτώσεων. Έδωσα πανελλήνιες, δεν πέρασα κάπου και ένας φίλος μου είπε να πάμε να γίνουμε ηθοποιοί. Έδωσα εξετάσεις και την ώρα που έδωσα εξετάσεις τους ”είπα εμένα μην με υπολογίζετε”. Είναι αποτέλεσμα συμπτώσεων όλο αυτό. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».