Πάτρα: Η μητέρα της 23χρονης Ειρήνης ξεσπά – «Δεν κατηγόρησα ποτέ την κόρη μου»
Τηλεόραση

Πάτρα: Η μητέρα της 23χρονης Ειρήνης ξεσπά – «Δεν κατηγόρησα ποτέ την κόρη μου»

Πάτρα: Η μητέρα της 23χρονης Ειρήνης ξεσπά – «Δεν κατηγόρησα ποτέ την κόρη μου»

Μιλά ξανά στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News μετά τις πρώτες δηλώσεις που έκανε για την κόρη της και τα εγγόνια της που έφυγαν από τη ζωή

Ξανά καλεσμένη βρέθηκε στο Live News η μητέρα της 23χρονης Ειρήνης από την Πάτρα που έχασε αιφνιδίως και τα δύο της μωρά.

Η γιαγιά των παιδιών θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει πως δεν κατηγορεί σε καμία περίπτωση την κόρη της αντιθέτως αναφέρει όσα ακούγονται στα Μέσα.

«Δεν έχω υπόνοια και ούτε κατηγόρησα την κόρη μου. Δεν είπα ότι έχει πειράξει τα παιδιά της, δεν τα έχει πειράξει.

Είπα, αυτό που ειπώθηκε από τα κανάλια και από κάποιους άλλους για το θέμα των ναρκωτικών, το οποίο ούτε αυτό ξέρω, ούτε είπε ότι παίρνει η κόρη μου ναρκωτικά.

Δεν κατηγόρησα την κόρη μου ποτέ.

Ο κύριος αυτός έχει γνωρίσει την Ειρήνη; Εμένα με ξέρει προσωπικά; Η μητριά πότε αγάπησε την Ειρήνη; Πριν 10 ημέρες; Γιατί μέχρι πριν 15 ημέρες βριζόντουσαν.

Το θέμα μας είναι να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδάκια. Της είπα ότι είμαι διπλά σου ό, τι και να γίνει για να βρούμε την άκρη με τα παιδάκια».

Στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Live News στις 26/10 είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχει μπλεχτεί η μητριά της που δεν έχω καλές σχέσεις μαζί της.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράει έτσι η Ειρήνη. Εμένα μου άφηνε τα παιδιά για να πάει για ένα μεροκάματο, όχι για να ταΐσει εμένα. Εγώ δουλεύω μόνη μου.

Με αυτά που ακούγονται δεν ξέρω πια κι εγώ τι να πιστέψω ως μάνα. Ακούγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών η Ειρήνη. Πού ξέρω αν δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;».

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: «Με ταυτίζουν στο διαδίκτυο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»