Πάτρα: «Με ταυτίζουν στο διαδίκτυο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»
Τηλεόραση

Πάτρα: «Με ταυτίζουν στο διαδίκτυο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Πάτρα: «Με ταυτίζουν στο διαδίκτυο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Η νεαρή μητέρα από την Πάτρα μιλά στο TLive και περιγράφει όσα βίωσε με τα μωρά της που χάθηκαν αιφνιδίως από τη ζωή

Άλλη μια ιδιαίτερη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Πάτρα, με την 23χρονη Ειρήνη να έχει χάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και τα δύο της παιδιά.

Το πρώτο ήταν 1,5 μηνών και το δεύτερο 20 ημερών, όταν για άγνωστους λόγους έκαναν σπασμούς και έφυγαν αιφνιδίως από τη ζωή.

Η ίδια επιμένει πως οι γιατροί δεν εντόπισαν κάτι όταν τα είχε πάει στο νοσοκομείο, με τους λόγους του θανάτου να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και το TLive περιγράφει τα όσα συνέβησαν αλλά και την ταύτιση της ίδιας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου από τους χρήστες του διαδικτύου.

«Το μωρό έκανε περίεργους ήχους. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τους δικούς μου και μου είπαν ότι πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο.

Φώναξα μία γυναίκα που έμενε δίπλα στο σπίτι και μου έλεγε ότι το παιδάκι μου φεύγει. Το μωρό κοιμόταν και ξαφνικά άρχισε να κάνει κάποιους ήχους σαν να πνίγεται.

Ήταν όλα φυσιολογικά με το δεύτερο παιδί, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Λίγο καιρό αφότου γέννησα, το πήγα στο νοσοκομείο.

Γυρνούσαν τα μάτια της σαν λιποθυμικό επεισόδιο. Μόλις πήγε στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι ήταν ξανά και πάλι όλα φυσιολογικά. Το είδα εγώ το επεισόδιο με τα μάτια.

Είδα το μωρό μου να πεθαίνει μπροστά μου αλλά δεν το πίστευα. Με ταυτίζουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο», ανέφερε η 23χρονη μητέρα.

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση Πάτρας – Μαρτυρία: «Η Πισπιρίγκου είναι βασίλισσα, ό,τι δεν της αρέσει τής το αλλάζουν»