Παύλου για Χατζίδου – Τσιμτσιλή: «Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν έχουμε στενοχωρήσει κάποιον»
Τηλεόραση

Παύλου για Χατζίδου – Τσιμτσιλή: «Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν έχουμε στενοχωρήσει κάποιον»

Παύλου για Χατζίδου – Τσιμτσιλή: «Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν έχουμε στενοχωρήσει κάποιον»

Και η απάντηση στο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού με αφορμή τον Νίκο Συρίγο

Τον Ετεοκλή Παύλου συνάντησε η κάμερα του Fay’s Time με τον παρουσιαστή του Star να απαντά στο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού μετά τη δήλωση που είχε κάνει για τον Νίκο Συρίγο αλλά και να παίρνει θέση στο σκηνικό ανάμεσα στην Ελένη Χατζίδου και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μέχρι και ο Ετεοκλής Παύλου εκνευρίστηκε πάρα πολύ. Ο Ετεοκλής. Και είπε ότι “τον ευχαριστούμε τον Νίκο Συρίγο που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσίματα”. Ειρωνεύτηκε! Να σεβόμαστε και λίγο τους δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο. Αυτό θα πω εγώ! Λίγος σεβασμός να υπάρχει από τη νεότερη γενιά προς τους δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο. Αυτό θα πω εγώ, κάτι άλλο όχι» ήταν τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού.

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι, έχω τοποθετηθεί στην εκπομπή για αυτά τα θέματα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Στη δική μας εκπομπή δεν έχουμε κάποιο χρώμα, το χρώμα είναι το λευκό και με ότι χρώμα μας αναμείξεις θα βγάλουμε το αντίστοιχο αποτέλεσμα».

«Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν έχουμε στενοχωρήσει κάποιον»

«Αυτό που είπε η Ελένη για την Σταματίνα ήταν πάνω στην κουβέντα. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν μπορεί να έχουμε στενοχωρήσει κάποιον, σε γενικές γραμμές πιστεύω ο οποιοσδήποτε κάποια στιγμή θα έλεγε πως αν έχει στενοχωρήσει κάποιον άνθρωπο, θα του ζήταγε συγγνώμη. Η αναφορά αυτή στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν τυχαία μέσα στην κουβέντα και δεν σήμαινε τίποτα παραπάνω. Ακόμα και τότε το θέμα είχε λυθεί πολύ, πολύ γρήγορα», ξεκαθάρισε.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό του μέλλον, στο πλευρό της συζύγου του, δήλωσε: «Δεν έχουμε συζητήσει, όλα είναι καλά, πρόθεσή μας είναι να μην συνεχίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Καθηλώνει ο Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις»