Πέννυ Μπαλτατζή: «Το ξύλο που έχω φάει από τη μαμά μου δεν μπορώ να το ξεχάσω»
Τηλεόραση

Πέννυ Μπαλτατζή: «Το ξύλο που έχω φάει από τη μαμά μου δεν μπορώ να το ξεχάσω»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Το ξύλο που έχω φάει από τη μαμά μου δεν μπορώ να το ξεχάσω»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σκληρή παιδική ηλικία που βίωσε, τόσο με τη μητέρα της, όσο και με την απώλεια του αδερφού της

Για τη μητέρα της και την ψυχική διαταραχή που περνούσε, αλλά και τον θάνατο του αδερφού της, μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή στην εκπομπή «Μπαμπα-δες».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον αδερφό της και την απώλειά του που κόντεψ να την οδηγήσει στην τρέλα, αλλά και το ξύλο που έχει φάει από τη μητέρα της, το οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Η μαμά μου ήταν μια γυναίκα που πήγαινε σε ψυχολόγους όλη την ζωή της, τουλάχιστον όσο την γνώρισα εγώ. Πήγαινε στον έναν, έφευγε από τον άλλον, πάλευε εκεί και πήγαινε χορό, γυμναστική. Ένιωθε πως «”ρέπει να κάνω κάτι για μένα, δεν γίνεται να είμαι μόνο μαμά ή μόνο στη δουλειά”. Δηλαδή αυτό που προσπαθούμε όλοι, αυτό που ίσως της έλεγαν, “Κική κάνε κάτι για σένα, κάτι για τον εαυτό σου”», δήλωσε αρχικά.

«Ο αδελφός μου ήταν 23 χρονών όταν πέθανε, πέντε χρόνια μικρότερος από μένα. Λειτουργούσα πάντα υπερπροστατευτικά, εγώ ήμουν στην άκρη και τον εαυτό μου τον άφηνα στην άκρη. Επειδή έβλεπα την ευαλωτότητα και ο αδελφός μου ήταν ένα παιδάκι που, από πάρα πολύ μικρός, έβγαλε εξάρσεις έντονες συμπεριφορές, κάπως μου έβγαινε ένα πράγμα να είμαι κοντά του και να μην τον αφήσω να υποστεί άλλη ένταση», πρόσθεσε.

«Ειδικά με την απώλεια του αδελφού μου, γιατί με την μαμά μου ανακουφίστηκα πάρα πολύ μετά από αυτό που βίωνε σε όλη τη ζωή της, ειλικρινά μιλάω πως ήμουν με το ένα πόδι στην τρέλα. Δηλαδή οριακά ένιωσα να το χάνω. Ούρλιαζα όπου βρισκόμουν, έκανα μπάνιο και ούρλιαζα. Δεν μπορούσα να χωνέψω ότι χάθηκε αυτός ο άνθρωπος τόσο άδικα απλά στον ύπνο του» εξομολογήθηκε η Πένυ Μπαλτατζή.

«Τον έβλεπα επί 8 μήνες κάθε βράδυ στον ύπνο μου. Υπήρχε μια τεράστια άρνηση μέσα μου. Ήταν μια πολύ υγιής άμυνα του εαυτού μου να δεχθώ ότι έχει φύγει και το υποσυνείδητο μου δούλεψε πολύ προστατευτικά, αμυντικά και γλυκά», είπε.

«Το ξύλο που έχω φάει από τη μάνα μου, δεν μπορώ να το ξεχάσω»

«Ο μπαμπάς μου ήταν πιο οξύθυμος από τη μαμά μου. Αλλά το ξύλο που έχω φάει από τη μαμά μου δεν μπορώ να το ξεχάσω. Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Δεν περιγράφεται. Σε βαθμό που λες ότι αυτό το ξύλο δεν πρέπει να συμβαίνει ποτέ. Εκείνες οι εποχές ήταν πολύ σκληρές και καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει με τον εαυτό του, δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Ο άντρας μου είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου αλλά είναι και το γκομενάκι μου»