Πέτρος Ίμβριος: «Έγινα συνειδητά γονιός και όχι για να τα παρατήσω σε καμιά γωνία»
Τηλεόραση

Πέτρος Ίμβριος: «Έγινα συνειδητά γονιός και όχι για να τα παρατήσω σε καμιά γωνία»

Πέτρος Ίμβριος: «Έγινα συνειδητά γονιός και όχι για να τα παρατήσω σε καμιά γωνία»

Όσα είπε για την οικογένειά του στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική

Στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική βρέθηκε ο Πέτρος Ίμβριος και αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι της διατροφής όσο και στην οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε την διατροφή που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα προτρέποντας και όσους θέλουν να προσέχουν τον εαυτό τους να εντάξουν έστω το περπάτημα στη ζωή τους.

«Η μουσική είχε μπει στο αίμα μου από τη μέρα που γεννήθηκα, υπήρχε στο DNA μου. Ο πατέρας μου έψαλλε για πολλά χρόνια και η μητέρα μου τραγουδούσα αλλά στο πλαίσιο ότι έχουμε μια γιορτή. Ξεκίνησα στα 12 παρόλο που είχα διακαή πόθο να μάθω μπουζούκι, μου είπε η μάνα μου ότι είναι αλήτικα πράγματα. Οπότε μου είπε να μάθω ακορντεόν και ξεκίνησα τελικά και μετά ασχολήθηκα με πιάνο, έκανα αρμονία, φωνητική.

Τώρα τελευταία κάνω διαλειμματική νηστεία. Το οποίο δεν με ενοχλεί και δεν με επηρεάζει. Σταματάς να τρως για 16 ώρες και μετά τρως ό,τι θέλεις. Αποδίδει! Θέληση αν υπάρχει γίνονται όλα. Επειδή ασχολούμαι με διατροφή είναι παρεξηγημένη τροφή τα ζυμαρικά και το ψωμί.  Η Μεσογειακή κουζίνα είναι ένα από τα προνόμια για την μακροζωία».

«Είναι ευτυχία να είμαι πατέρας κοριτσιών στην εφηβεία. Μεγαλώνουν ωραία ψυχικά. Μεγαλωμένος σε ένα σπίτι με ψυχική υγεία δύσκολα παρεκτρέπεται ένα παιδί. Αν πάρεις τις μεγάλες αρετές από το σπίτι σου προχωράς. Δεν σε χτυπώ, δεν σε κλέβω και γενικά ό,τι δεν κάνουμε στον άλλον είναι απλά συνταγή της ζωής.

Δεν άλλαξα ούτε τον εαυτό μου ούτε αλλάζει κάτι στον εαυτό μας. Αλλάζει η αντίληψή μας σε κάποια πράγματα! Δεν υπάρχει τέλος με τον ερχομό του παιδιού. Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου. Μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Τα παιδιά μου είναι πάνω από όλα! Χρόνος υπάρχει για όλα.

Είσαι εκεί συνειδητά όταν γίνεσαι γονιός. Ήθελα και έγινα γονιός και όχι να τα παρατήσω σε μία γωνία! Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Ίμβριος: «Όταν “έφυγε” ο Φρέντι Γερμανός, ο πρώην πεθερός μου, το ίδιο βράδυ τον είδα στο όνειρό μου»