Πέτρος Κωστόπουλος- Σάσα Σταμάτη: Μαζί τα Σαββατοκύριακα
Τηλεόραση

Πέτρος Κωστόπουλος- Σάσα Σταμάτη: Μαζί τα Σαββατοκύριακα

Πέτρος Κωστόπουλος- Σάσα Σταμάτη: Μαζί τα Σαββατοκύριακα

Για πολλούς ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος φαίνεται πως επιστρέφει τελικά στην τηλεόραση, αφού εδώ και μήνες βρισκόταν σε συζητήσεις με τον καλό του φίλο. σύμβουλο προγράμματος του Open, Τζώνη Καλημέρη. Αν και στην αρχή ο Πέτρος είχε δώσει τα χέρια με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για βραδινή εκπομπή, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και, εκτός απροόπτου θα τον δούμε στη μεσημεριανή  ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το αρχικό πλάνο μάλιστα προόριζε για συμπαρουσιάστριά του τη Νικολέττα Ράλλη, όμως οι συζητήσεις της με το κανάλι δεν ευδοκίμησαν και έτσι προκρίθηκε το όνομα της Σάσας Σταμάτη, την οποία και ο Πέτρος φαίνεται να εμπιστεύεται περισσότερο λόγω της δημοσιογραφικής της εμπειρίας. Να πούμε πάντως εδώ, πως, σε αντίθεση με όσα έχουν γραφτεί, η Νικολέττα δεν έχει συμβόλαιο που τη δεσμεύει με τον ΑΝΤ1.

Αντιθέτως, η Σάσα βέβαια τυπικά ανήκει ακόμα στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, αλλά η σύμβασή της δεν είναι ορισμένου χρόνου. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αποδεσμευτεί όποια στιγμή το επιθυμήσει. Προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει πότε θα κάνει πρεμιέρα δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο, αν και πηγές μας λένε ότι το κανάλι ζήτησε από τον τελευταίο να μην βάλει υποχρεώσεις τα επόμενα Σαββατοκύριακα καθώς και οι δυο πλευρές θέλουν η εκπομπή να ξεκινήσει το γρηγορότερο.

Η αλήθεια είναι πως η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της, θα είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά το concept του Πέτρου και της Σάσας θα έχει πολλές διαφορές και μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, θα έχει έντονο το σατιρικό στοιχείο. Δεν αποκλείεται τη στήλη της μαγειρικής να την κάνει μόνος του ο Πέτρος που θεωρείται δεινός μάγειρας!

Όσο για τον -προσωρινό;- τίτλο της εκπομπής; Αυτός θα θυμίζει την εκπομπή του αξέχαστου Θέμου Αναστασιάδη, αφού θα είναι «Όλα λάθος!».