Πέτρος Κουσουλός σε Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη: «Ο πελάτης σας είναι μια κινητή βόμβα!»
Τηλεόραση

Πέτρος Κουσουλός σε Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη: «Ο πελάτης σας είναι μια κινητή βόμβα!»

Πέτρος Κουσουλός σε Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη: «Ο πελάτης σας είναι μια κινητή βόμβα!»

Ο βίος και η πολιτεία του υποψήφιου δημάρχου που εξαπάτησε τους πάντες!

Με μία νέα υπόθεση ασχολήθηκε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή, Ανοιχτές Υποθέσεις, και αφορά τον υποψήφιο δήμαρχο Αλέξανδρο Μουστόγιαννη.

Σε βάρος του υπάρχουν αρκετές κατηγορίες για υπεξαίρεση χρημάτων, με αρκετούς να ζητούν τα χρήματά τους πίσω.

Ήταν πρώην στέλεχος και πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά όπως ισχυρίζεται και μετά ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση στην Αγία Παρασκευή!

Έθεσε υποψηφιότητα και στις προηγούμενες και σε αυτές τις εκλογές προκειμένου να εκλεγεί σαν δήμαρχος!

Υπολογίζεται με απάτες ότι έχει αποσπάσει ποσό άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ και όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν στο φως όλο και περισσότερες καταγγελίες.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και ήρθε αντιμέτωπος με τα αυστηρά λεγόμενα του παρουσιαστή!

«Το Ωδείο είναι μια ιστορία παλιά. Το 2012 τον είχε πιάσει ο πρώην δήμαρχος, κ. Ζορμπάς να έχει υπεξαιρέσει ένα ποσό ο κ. Μουστόγιαννης γύρω στις 20 χιλιάδες ευρώ. Το ποσό αυτό το πήρε, κατατέθηκε μήνυση. Το ποσό αυτό το δανείστηκε από έναν φίλο του πατέρα του, επιστράφηκε τα χρήματα μέσω του δανείου αλλά στο τέλος της ημέρας φέσωσε κι αυτόν που του έδωσε τα λεφτά και με αγωγή ζητά τα χρήματά του πίσω. Είναι κάθε μέρα που κυκλοφορεί και ο εντολέας σας κύριε Παπαϊωαννίδη είναι μια κινητή βόμβα και αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κράτος και καμία δικαιοσύνη. Και οι πολιτικοί που φωτογραφίζονταν μαζί του τού έδιναν ένα πολιτικό άλλοθι», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Κουσουλός για υπόθεση Πάτρας: «Μιλάμε για τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους, για όνομα του Θεού»