Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με πλήγωσε βαθιά γιατί δε με ενημέρωσε κιόλας»
Τηλεόραση

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με πλήγωσε βαθιά γιατί δε με ενημέρωσε κιόλας»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με πλήγωσε βαθιά γιατί δε με ενημέρωσε κιόλας»

Το περιστατικό που συνέβη στα Madwalk που δεν περίμενε

Στο νέο podcast του Fipster βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και μίλησε για τις δημόσιες σχέσεις που δεν κάνει αλλά και ένα περιστατικό που συνέβη στα φετινά Madwalk.

«Το ότι δεν κάνω δημόσιες σχέσεις δεν με πάει εκεί που θέλω. Τα βράδια κοιμάμαι πολύ ήσυχη αλλά δεν ξυπνάω ωραία το πρωί, γιατί έχω ένα βάρος. Ξέρω που θέλω να βρίσκομαι και δεν είμαι εκεί που βρίσκομαι, αυτό με πονάει. Κάθε φορά που κάνω live, που είναι κάτι που το γουστάρω ασύλληπτα πολύ, περνάω φανταστικά, ακούω πάρα πολύ καλά λόγια, την άλλη μέρα είμαι χάλια ψυχολογικά.

Θα σας πω γιατί. Βρίσκομαι πάντα με το ένα πόδι σε μια εμπορική πραγματικότητα που δεν αποδέχομαι, δεν αναγνωρίζω και δεν μου αρέσει και με το άλλο πόδι, στο underground που ανήκω. Το ένα δε βοηθάει το άλλο και έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία να κάνω κάποια πράγματα καλά χωρίς να έχω δισκογραφία.

Αυτό με πονάει πολύ. Και γιατί δεν έχω δισκογραφία; Γιατί δεν έχω δεχτεί ποτέ, όσα τραγούδια κι αν μου έχουν έρθει να τα αγοράσω, αν ήταν κάποιου άλλου. Δεν έχει εμφανιστεί κάποιος να μου πει: “Ρε Πηνελοπάρα, πάρε ρε φίλε, αυτό είναι για σένα, θα σου ταιριάζει πολύ”. Δεν έχει συμβεί αυτό. Νιώθω, ότι όλο αυτό τον θαυμασμό που βλέπετε, ότι μπορεί να είμαι αποδέκτης, δε μεταφράζεται σε αυτό που γίνεται.

Έγινε κάτι πρόσφατα στα Madwalk συγκεκριμένα. Μου προτάθηκε να κάνω ένα act. Δέχτηκα με χαρά, και συζητήσαμε να βρούμε ένα τραγούδι που θα ταιριάζει και στους δυο μας, και λέω ότι αφού θα έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό, συμφώνησα. Όταν μου έφερε το τραγούδι, έπαθα σοκ. Δε μου άρεσε καθόλου και πολύ ευγενικά του το είπα.

Χωρίς να με ενημερώσουν – δεν έχει να κάνει με τη διοργάνωση αλλά με καλλιτέχνη – πήρε μια άλλη τραγουδίστρια χωρίς να μου το πει. Θύμωσα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν ήξερα ότι το τραγούδι είναι πάνω από τη συνεργασία. Με πλήγωσε βαθιά γιατί δε με ενημέρωσε κιόλας».

Διαβάστε επίσης

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Φυσικά και θα μίλαγα ξανά, δεν είναι καν ερώτηση για μένα αυτό…»