Πηνελόπη Πιτσούλη: «Έβγαινε συνάδελφος και δεν έπαιρνε ούτε γέλιο και της έφταιγα εγώ»
Τηλεόραση

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Έβγαινε συνάδελφος και δεν έπαιρνε ούτε γέλιο και της έφταιγα εγώ»

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Έβγαινε συνάδελφος και δεν έπαιρνε ούτε γέλιο και της έφταιγα εγώ»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πρωΐαν σε εΐδον...

Η Πηνελόπη Πιτσούλη  ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε για τα 57 χρόνια γάμου, τα παιδικά της χρόνια και την πορεία της καριέρας της.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της και τα 57 χρόνια γάμου, είπε:

«Με συγκινεί που μπήκα στον χορό νωρίς, όλες λένε είχα εκείνον, είχα τον άλλον… Λέω στον σύζυγό μου ”ρε Γιώργο δεν είναι αμαρτία να μην έχω εγώ να λέω είχα έναν, δύο, τρεις”, μου λέει ”λέγε μωρέ λες και το γνωρίζουν”. Είμαστε 57 χρόνια μαζί με τον σύζυγό μου. Έχουμε κάνει υποχωρήσεις και όσο περνάνε να χρόνια δυσκολεύουν με τις ιδιοτροπίες. Το μεγάλο του ελάττωμα είναι ότι δεν είναι νοικοκύρης. Δεν κάνει ούτε μια σαλάτα».

«Όταν ήμουν στην Θεσσαλονίκη πήγαινα σε μια σχολή σαν φροντιστήριο πριν σπουδάσω υποκριτική. Έπρεπε να δώσω κάτι χαρτιά σε κάποιον κύριο Χασάπογλου, τον βρήκα πάνω σε μια ανεμόσκαλα. Τον ρωτάω ”να σας πω μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω τον κύριο Χασάπογλου;” μου λέει ”άμα σου πω, θα με παντρευτείς;”, λέω ”αμέ γιατί όχι;”, ”εγώ είμαι, που μένεις;”. Έτσι γνωριστήκαμε με τον σύζυγό μου. Έπειτα το ανακοίνωσα στη μητέρα μου».

Για τα παιδικά της χρόνια, είπε:

«Από μικρή ο μπαμπάς μου κατάλαβε ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο, το καταχάρηκε. Η μητέρα μου έκανε 4 αδελφές και ο πατέρας μου έλεγε ”το χαρέμι μου”. Το περίμενε να βγει κάποια θεατρίνα από την οικογένεια».

Αναφέρθηκε επίσης για την πορεία της καριέρας της σχολιάζοντας:

«Δεν είμαι με κανέναν αυστηρή στην δουλειά απλά αυτό που θέλω να πω θα το πω. Άλλο αυστηρός και άλλο χαζός. Τώρα με τους Πανθέους περνάω πολύ ωραία αλλά δεν έχω και την υποχρέωση να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Στην κωμωδία ο κόσμος δεν γελάει αν δεν τους αρέσει το αστείο. Ειδικά στην επιθεώρηση εισπράττεις την αποτυχία ή την επιτυχία χέρι με χέρι. Γελάσανε; Τα κατάφερες. Δεν γελάσανε; Λες “από που να φύγω τώρα;”. Εγώ ποτέ δεν έπαιξα φτιαχτά, έλεγα ό,τι λέει το κείμενο. Αν δεν γελάσετε δεν είναι ότι δεν γελάσατε με εμένα αλλά με αυτόν που το έγραψε…».

«Έτσι και έβγαινε κάποιος συνάδελφος, ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε και δεν έπαιρνε ούτε ένα γέλιο, έμπαινε μέσα και ποιος της έφταιγε; Η Πιτσούλη έφταιγε.  Μου έλεγε “κάνεις τον καραγκιόζη για να γελάσουν”. Δεν της απαντούσα, μέτραγα μέχρι το δέκα, απλά της έλεγα μου έτυχε καλό κείμενο».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: