Πίτσα Παπαδοπούλου: «Η Μοσχολιού είχε μεγάλη κόντρα με τον Ζαμπέτα. Εγώ δεν ήθελα να μπλεχτώ»
Τηλεόραση

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Η Μοσχολιού είχε μεγάλη κόντρα με τον Ζαμπέτα. Εγώ δεν ήθελα να μπλεχτώ»

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Η Μοσχολιού είχε μεγάλη κόντρα με τον Ζαμπέτα. Εγώ δεν ήθελα να μπλεχτώ»

Όσα είπε στην εκπομπή, Στούντιο 4

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Πίτσα Παπαδοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε η Βίκυ Μοσχολιού με τον Μιχάλη Ζαμπέτα.

«Τη Βίκυ Μοσχολιού την ήξερα από το ράδιο και τον κινηματογράφο. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, κάναμε δουλειές μαζί και δουλέψαμε και εδώ. Αλλά είχε κάτι απότομο, με τον Ζαμπέτα είχε διαφορές. Όπως καθόμασταν, όταν αργούσε η Μοσχολιού έλεγε “Έλα, Πίτσα από εδώ”. Ερχόταν η Μοσχολιού και έλεγε “Τι κάνεις εσύ στη θέση μου;”. Είχαν κόντρα μεγάλη! Εγώ ήμουν ένα νέο κορίτσι, δεν συγκρούστηκα. Στη Μοσχολιού και τη Ζαμπέτα τι να κάνω; Να πω ότι ο Ζαμπέτας μου είπε κάτσε εδώ; Δεν ήθελα να μπλέκομαι, δεν μου αρέσει, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Ήμουν τυχερή γιατί βγήκα σε πρώτα μαγαζιά, δεν είχα αυτά που ακούς ότι γίνονται».

«Έκλαιγα γιατί με έσφιγγαν τα παπούτσια. Δεν ήταν ότι δεν είχα λεφτά. Εκείνη την ημέρα που έπρεπε να βγω δεν έπρεπε να βάλω ίσια αλλά τακούνια. Δεν είχα, αφού δεν φορούσα. Δεν ήμουν κοπελίτσα να φοράω τακούνια και τέτοια. Δανείστηκα από την ξαδέρφη μου. Η μαμά μου αν μπορούσε να τραγουδήσει εκείνη, θα πήγαινε. Υποστήριξη δεν είχα το να μου πει “είσαι καλή”. Ήμουν σπίτι, δουλειά. Ήμουν και ως χαρακτήρας έτσι! Ο Ζαμπέτας ήταν εξαιρετικός. Ήταν ένας άνθρωπος που έδινε πάντα μεροκάματο. Όταν με άκουσε στο σπίτι του, πήρε τηλέφωνο τις δισκογραφικές εταιρείες να έρθουν σπίτι να με ακούσουν. Ήταν πολύ υποστηρικτικός! Όταν τραγουδάω ακόμη κάτω είναι τα μάτια μου».

Διαβάστε επίσης

Σάββατο με φίλους: Υποκλίθηκαν στη μεγάλη Πίτσα Παπαδοπούλου – «Φωνάρα! Δεν θα μείνει σταγόνα ουίσκι»