Πιτσούλη για Διαβάτη: «Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια της ως δικά μου στον Ρήγα και εκείνος μου θύμωσε»
Τηλεόραση

Πιτσούλη για Διαβάτη: «Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια της ως δικά μου στον Ρήγα και εκείνος μου θύμωσε»

Πιτσούλη για Διαβάτη: «Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια της ως δικά μου στον Ρήγα και εκείνος μου θύμωσε»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη έκανε μια αποκάλυψη για τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την ηλικία και την εικόνα της, τον γάμο της ενώ έκανε και μια αποκάλυψη τη συνεργασία της με τη Χρυσούλα Διαβάτη στους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη.

Αναφερόμενη στην ηλικία και την εικόνα της, είπε:

«Σε 3 χρόνια θα γίνω 80 χρονών. Ο άντρας μου μου λέει πως η ηλικία μου δεν μου φαίνεται, τα χρόνια είναι μόνο στην ταυτότητα. Εγώ δεν δίνω τους σημασία, αλλά ο ”Χαρούλης” που κάνει… γυροβολιά;».

«Δεν με τρομάζει ο χρόνος, ζω με τις ρυτίδες μου. Δεν είδα ποτέ τις ρυτίδες μου, δεν τις κατάλαβα, ίσως να είμαι αναίσθητη».

Για τον γάμο της με τον σύζυγό της, Γιώργο Χασάπογλου, είπε:

«Είμαι 57 χρόνια παντρεμένη. Ο Γιώργος έχει υπομονή για να είναι μαζί μου. Για να κρατήσει μία σχέση πρέπει να είστε φίλοι, θα πούμε τα μυστικά μας όποια και να είναι αυτά. Ξέρει να υποχωρεί. Τώρα που ο άντρας μου γέρασε τον λέω ”πάππο μου”. Ο άντρας μου κάθε βράδυ που έρχεται να κοιμηθεί κάνει φασαρία για να με ξυπνήσει και να καταλάβει ότι είμαι ζωντανή.

Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις γάμου. Ο σύζυγος μου από πάντα το δώρο που μου έκανε ήταν ένα ποίημα, με αφιέρωση ”στην μοναδική μου γυναίκα”».

Επίσης μίλησε για την συνεργασία της με την Χρυσούλα Διαβάτη:

«Όταν δουλεύαμε μαζί στο παρελθόν στους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη, με έφερνε με το αυτοκίνητο και την άκουγα να μου λέει διάφορα. Εγώ άκουγα, δεν έχω καμία σχέση με το κουτσομπολιό. Μετά πέταγε κάτι σπόντες ο Αλέξανδρος Ρήγας και σκεφτόμουν ότι αυτά χθες τα λέγαμε με τη Χρυσούλα. Μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαμε, άρχισε να μειώνεται ο ρόλος μου αισθητά. Αντιλήφθηκα ότι η Χρυσούλα και ο Αλέξανδρος ήταν πίτσι πίτσι συνέχεια. Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια δικά της ως δικά μου στον Αλέξανδρο Ρήγα και εκείνος μου θύμωσε.

Δεν της ζήτησα ποτέ τον λόγο, δεν τα μπορώ αυτά. Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω μαζί της για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και επειδή δεν την εμπιστεύομαι, αλλά την θαυμάζω σαν ηθοποιό και το έχω ξεχάσει πια. Όταν συναντιόμαστε αγκαλιαζόμαστε με ειλικρίνεια και αγάπη, την εκτιμώ».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Ζαρίφη: Η έκπληξη της τηλεοπτικής της πεθεράς, Πηνελόπης Πιτσούλη