Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω παίξει ούτε μισό ευρώ από τα λεφτά του Άλλου ανθρώπου – Δεν πούλαγα σε πακιστανικά μαγαζιά»
Τηλεόραση

Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω παίξει ούτε μισό ευρώ από τα λεφτά του Άλλου ανθρώπου – Δεν πούλαγα σε πακιστανικά μαγαζιά»

Πολυχρονόπουλος: «Δεν έχω παίξει ούτε μισό ευρώ από τα λεφτά του Άλλου ανθρώπου – Δεν πούλαγα σε πακιστανικά μαγαζιά»

Τι είπε για τις κατηγορίες σε βάρος του - Αυτός είναι ο χώρος που διαμένει

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απάντησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για για τις κατηγορίες εις βάρος του, ενώ ξεναγεί και στον χώρο του «Άλλου ανθρώπου».

Ο ίδιος έδειξε ένα μέρος στο οποίο φυλάσσονται κάποια βασικά τρόφιμα για τα πρωινά που δίνει η κοινωνική κουζίνα στον κόσμο που έχει ανάγκη και είπε: «Δεν θέλω να έρθετε εδώ να αφήσετε τα τρόφιμα και να φύγετε, θέλω να έρθετε εδώ και να μείνετε, να τα μοιράσουμε μαζί. Πάντα αυτό λέω εδώ και 13 χρόνια και τα ίδια θέλω να κάνετε και τώρα».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έδειξε τον χώρο στον οποίο κοιμάται, καθώς όπως επιμένει να λέει εκεί είναι ο χώρος του και εκεί μένει.

«Μετά από 13 μέρες που όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, από όλα τα κανάλια παίζουν πρώτο θέμα εμένα, λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα, χωρίς να με έχει κατηγορήσει ακόμα η ελληνική δικαιοσύνη και χωρίς να με έχει φωνάξει καν να δώσω εξηγήσεις, που εγώ από την πρώτη στιγμή είπα ότι είμαι εδώ και περιμένω να με φωνάξει… Με έχουν ανακρίνει, με έχουν καταδικάσει, μου έχουν εκτίσει ποινή και δεν φτάνει μόνο αυτό, συνεχίζουν ακόμα και τώρα, που ξέρουν ότι γίνεται έρευνα, δεν έχει βγει απόφαση, να με καταδικάζουν.  Δεύτερον μαρτυρίες, οι οποίες βέβαια θα απαντηθούν μετά καιδιάφορα άλλα που κάνουμε. Με το να έρχονται  οι κάμερες εδώ και να βλέπουν τον κόσμο και να τον εμποδίζουν, γιατί φοβάται να φαίνεται στις κάμερες. Καταλαβαίνω ότι κάνουν όλοι τη δουλειά τους, το σέβομαι, αλλά η ανθρωποφαγία δεν είναι δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πολυχρονόπουλος.

«Είμαι εδώ για όλο τον κόσμο και εννοώ τον κόσμο, όχι τους δημοσιογράφους, είμαι εδώ για την ελληνική δικαιοσύνη, είμαι εδώ για τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει, έστω και μισό ευρώ, να τους πω που έχει πάει το μισό ευρώ και είμαι εδώ για να αποδείξω τα αυτονόητα. Το λέω ξανά, δεν έχω παίξει ούτε μισό ευρώ από τα λεφτά του Άλλου ανθρώπου, σε αυτά που με κατηγορούν. Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ», πρόσθεσε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι όλο αυτό που έχει γίνει έχει σταματήσει τον Άλλο άνθρωπο, τα μεγάλα λόγια ότι ο Άλλος άνθρωπος θα αποδειχτεί ότι είναι αθώος και μετά θα συνεχίσει, δεν γίνεται. Δεν μπορώ να πείσω την κ. Μαρία, που είναι 70 χρονών, ότι λέω αλήθεια και τα κανάλια λένε ψέματα, γιατί εκείνα πιστεύει και τις ειδήσεις και το ξέρετε πάρα πολύ καλά αυτό. Ούτε μπορώ να πείσω τον κ. Αποστόλη από τη Θεσσαλονίκη, ότι τα χρήματα και τα τρόφιμα που μου έδωσε πήγαν εκεί που έπρεπε. Το ξέρω όμως εγώ. Φυσικά τα ψέματα ότι πουλάω τρόφιμα στα πακιστανικά μαγαζιά, όχι μόνο θα καταρριφθούν αλλά θα γίνουν και μηνύσεις σε αυτούς που τα είπαν. Επαναλαμβάνω είμαι εδώ για την ελληνική δικαιοσύνη και τους ανθρώπους που έχουν βάλει έστω και μισό ευρώ», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Φιλοθέη Μωβ: «Έχω μιλήσει με τον Πολυχρονόπουλο, είναι σε θέση να εξηγήσει τα πάντα»