ΠΟΠ Μαγειρική – Ζαρίφη: «Δεν μπορώ να πω ότι σε κάποια συνεργασία έφτυσα αίμα»
Τηλεόραση

ΠΟΠ Μαγειρική – Ζαρίφη: «Δεν μπορώ να πω ότι σε κάποια συνεργασία έφτυσα αίμα»

ΠΟΠ Μαγειρική – Ζαρίφη: «Δεν μπορώ να πω ότι σε κάποια συνεργασία έφτυσα αίμα»

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 και μαγείρεψε το πιο νόστιμο και γρήγορο φαγητό με πιπεριές Φλωρίνης

Καλεσμένη στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και μαγείρεψε με τον Ανδρέα Λαγό τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Είχα μεγάλη τρέλα, δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου αναγνωρίσιμο. Είχα μια τρέλα με την ηθοποιία και με πήρε η Ζωή Λάσκαρη να δουλέψω μαζί της στο θέατρο.

Έχω κάνει πολλά είδη εκπομπών. Έχω κρατήσει σχέση με όλους. Έχω μια χαρά να λέω ότι έχω κάνει φίλους σε αυτόν τον χώρο. Δεν λέω ότι τους λάτρεψα όλους.

Ήταν καλές συνεργασίες. Δεν μπορώ να πω ότι σε κάποια συνεργασία έφτυσα αίμα, δεν μου έχει τύχει.

Όταν κλειδώνει η πόρτα του σπιτιού ειδικά σε δύσκολες μέρες έχει τσίπουρο, Σωκράτη Μάλαμα και πάτωμα.

Θεωρώ όλα τα συναισθήματά μας δεν πρέπει να τα κρίνουμε και πρέπει να τα ζήσουμε extra large. Αυτή η τοξική θετικότητα, δεν θέλω».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς δεν θα μπορούσε να γίνει vegetarian αλλά pescheterian γιατί έχει τρέλα με τα “ζώα” της θάλασσας.

Θυμήθηκε συνταγές της γιαγιάς της αλλά και τις μαγειρικές της ικανότητες στην κουζίνα με προϊόντα που βγάζει η οικογένειά της.

Η επιστροφή στην τηλεόραση και η εκπομπή της στο κανάλι του ΟΡΕΝ

Η Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με δική της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ και υπόσχεται να δουν οι τηλεθεατές κάτι εντελώς καινούργιο.

«Πάμε για κάτι καινούργιου, παρεΐστικο, με πολύ άγχος. Είναι μέχρι να βγει η πρώτη εκπομπή.

Θα κάνουμε όχι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί αλλά να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα σε ένα πρωτότυπο τρόπο σε αυτά που συμβαίνουν.

Δεν ξέρω αν ο τίτλος θα είναι “Οδός Ζαρίφη 2” αλλά σίγουρα θα είναι κάτι σπιτίσιο. Θα συναντάμε κόσμο μέσα στο σπίτι και όλα τα θέματα θα αφορούν όλα αυτά που μας αφορούν.

Ο Αντώνης Παπαηλίας έρχεται με άλλη περσόνα, είναι τόσο ταλαντούχος που θα κάνουμε ωραία πράγματα φέτος.

Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είμαστε στις κουβέντες, πετάμε την σκούφια μας και περιμένουμε τα τελικά. Ο Νουνίτο είναι αρχηγός!

Θέλουμε να είναι και η Άννα Ζηρδέλη σε έναν άλλον ρόλο, κάθε μέρα θα κάνουμε καινούργια πράγματα. Είναι σχιζοφρενικά αυτά που πάμε να κάνουμε.

Είναι παλιακά αυτά με το ποιον θα είμαι απέναντι», είχε πει σε δηλώσεις της στο Breakfast@Star

Διαβάστε επίσης

Νίκος Μουτσινάς: «Είπα θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, πνιγόμουν»