Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το να σε ξυπνάει ο πόνος κατευθείαν σημαίνει ότι…»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το να σε ξυπνάει ο πόνος κατευθείαν σημαίνει ότι…»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το να σε ξυπνάει ο πόνος κατευθείαν σημαίνει ότι…»

Η τοποθέτησή της για την έξαρση της παραβατικότητας ανηλίκων

Καλεσμένη στην εκπομπή, Όλα για τη ζωή μας, βρέθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το στομάχι της.

Σε σχέση με την παραβατικότητα που έχει αυξηθεί στους εφήβους, η δημοσιογράφος τοποθετήθηκε επί του θέματος μιας και ο γιος της είναι στην εφηβεία.

«Είναι το πιο δύσκολο που μου έχει συμβεί στη ζωή μου, η εφηβεία του παιδιού μου. Δεν αλλάζουν τα παιδιά αλλά ο κόσμος. Είχα μία δύσκολη εφηβεία.

Βλέπω άρα πολλά ή ακούω για περιστατικά βίας, και σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που τσακώνονται. Δίνουν ραντεβού για να τσακωθούν και σαν να πρέπει στη «μονομαχία» ο ένας να «πέσει» κάτω. Ποτέ, όταν είναι το παιδί μου εκτός σπιτιού δεν κοιμάμαι.

Είμαστε alert συνέχεια. Τον πηγαίνω και τον φέρνω από το σημείο που πάει βόλτα. Δεν έχει συμβεί κάτι στο παιδί μου. Του έχω πει να μην εμπλέκεται, να φεύγει».

Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το στομάχι της, παραδέχτηκε πώς όταν αγχώνεται την πιάνουν έντονοι πόνοι.

«Το να σε ξυπνάει ο πόνος κατευθείαν σημαίνει για μας ότι χρειάζεται διερεύνηση, μπορεί να είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Γιατί όλα τα ψυχοσωματικά γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από τη στιγμή που θα κοιμηθείς και μετά, δεν θα σε ξυπνήσει, άρα η νυχτερινή αφύπνιση είναι σημείο οργανικής νόσου και θέλει πάντα διερεύνηση».