Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τρεις μήνες, πηγαίνοντας στη δουλειά, έκλαιγα κάθε πρωί»
Πρωινές εκπομπές

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τρεις μήνες, πηγαίνοντας στη δουλειά, έκλαιγα κάθε πρωί»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τρεις μήνες, πηγαίνοντας στη δουλειά, έκλαιγα κάθε πρωί»

Όσα είπε για την απώλεια του πατέρα της

Στην απώλεια του πατέρα της αναφέρθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Συρίγο και το Χαμογέλα και πάλι.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την περίοδο που έκλαιγε κάθε πρωί πριν πάει στην εκπομπή που συμμετείχε, ενώ αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικώ δρώμενα.

«Δεν θα μπορέσω ποτέ να διαχειριστώ την απώλεια του πατέρα μου. Μου λείπει αφόρητα και δεν έχω προλάβει να τον πενθήσω έτσι όπως ζω. Δεν υπάρχει παρηγοριά και δεν υπάρχει και χρόνος στην καθημερινότητά μου»,δήλωσε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το πρωί που ερχόμουν, αυτούς τους τρεις μήνες, στη δουλειά, επειδή ήταν νύχτα και ήταν από τις λίγες στιγμές που ήμουν μόνη μου στο αυτοκίνητο, έκλαιγα κάθε πρωί. Ερχόμουν εδώ στην εκπομπή και ντρεπόμουν επειδή τα μάτια μου ήταν κόκκινα, επειδή ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Τα τηλεοπτικά

Ως προς το φετινό τηλεοπτικό τοπίο αρχικά σχολίασε για την συνεργασία μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη με την Μαρία Αναστασοπούλου ότι «έδεσαν» και ότι της αρέσει που ο καθένας είναι ο εαυτός του.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα της εκπομπής του «MEGΑ Καλημέρα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη.

Ξεχώρισε την παρουσία της Ελεονώρας Μελέτη τονίζοντας το γεγονός «είναι από τις λίγες γυναίκες που έχουν περάσει από όλες τις ζώνες με μεγάλη επιτυχία» και δεν έκρυψε την επιθυμία της να συνεχίσει η συνεργασία τους «είναι τύχη και ευλογία να δουλεύω μαζί της», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για την πρωινή ζώνη των εκπομπών σχολίασε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο νικητής αυτής της ζώνης σε επίπεδο τηλεθέασης αλλά η ίδια η Αφροδίτη Γραμμέλη επεσήμανε ότι δεν ανήκει στο κοινό του αναγνωρίζοντας την ίδια ώρα ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κάνει πολύ καλά την δουλειά του.

Ενώ για την Φαίη Σκορδά σημείωσε ότι η αλλαγή στην ώρα προβολής της εκπομπής της δεν δικαίωσε ούτε την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, αλλά ούτε και το κανάλι που την φιλοξενεί. Αναφορικά με την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη ότι δεν υπήρχε περιθώριο να μείνει ούτε στην συγκεκριμένη εκπομπή ούτε στο κανάλι».

«Δεν μου έλειψε από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς, όπως δεν του έλειψα κι εγώ. Θα χαρώ πολύ όμως να τον δω να επιστρέφει», δήλωσε.

Σχετικά με την τηλεοπτική παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: «Δεν θα έβλεπα ξανά τον Γρήγορη σε πρωινό, αυτό που κάνει τώρα του πηγαίνει καλύτερα», εκτίμησε.

Στην συνέχεια μιλώντας για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σχολίασε: «Είναι σε ένα σημείο καμπής, πρέπει να κάνει κάτι για να την αλλάξει. Νιώθω ότι έχει ”βαρύνει” η εκπομπή της κι ότι έχει μπει σε μια νόρμα που θυμίζει την ”ημέρα της Μαρμότας”».

Καταλήγοντας η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη: «Έχει πετύχει κάτι που δεν το έχει πετύχει κανένας: να αποφασίζει εκείνη για εκείνη. Δεν επιτρέπει σε κανέναν να μοιράζεται τις αποφάσεις της και να διαρρέει τα στοιχεία της διαπραγμάτευσης. Θα αποφασίσει εκείνη τι είναι καλύτερο για εκείνη και θα το μάθουμε όταν θέλει εκείνη».

Διαβάστε ακόμα

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Θα έχουμε μεταγραφή έκπληξη από τις κυρίες του ΣΚΑΪ»