Άκης Παυλόπουλος: «Κάρφωσε» τον Μανώλη Κωστίδη στον Δημήτρη Οικονόμου
Πρωινές εκπομπές

Άκης Παυλόπουλος: «Κάρφωσε» τον Μανώλη Κωστίδη στον Δημήτρη Οικονόμου

Άκης Παυλόπουλος: «Κάρφωσε» τον Μανώλη Κωστίδη στον Δημήτρη Οικονόμου

Τι συνέβη στον «αέρα» του «Σήμερα»

Σε… δόσεις κάνουν διακοπές στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και αυτό το διάστημα, ο Δημήτρης Οικονόμου είναι εκείνος που βρίσκεται σε άδεια και ξεκουράζεται.

Στις επάλξεις παραμένει ο Άκης Παυλόπουλος ο οποίος έχει αναλάβει μόνος του τα ηνία, ωστόσο δίπλα του στο πλατό ήταν σήμερα ο Μανώλης Κωστίδης, που μάλιστα, κάθισε στη θέση του Δημήτρη Οικονόμου, γεγονός που δεν πέρασε ασχολείται.

Ο Άκης Παυλόπουλος θέλησε να τον πειράξει, όταν τον είδε να ακουμπάει την καρέκλα του συμπαρουσιαστή και να κάθεται σε αυτή.

«Πού πας; Πού πας; Δεν θέλω να πω τον όρο γιατί ίσως να μην ακουστεί καλά τηλεοπτικά. Θέλω να σου πάντως ότι είναι ανοιχτή η τηλεόραση. Εδώ έχουμε παραβίαση εναερίου χώρου και χωρικών υδάτων μαζί. Πού πας;», του είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εγώ πήρα πριν από το διάλειμμα τον Οικονόμου γιατί έχουμε την άνεση εν πάση περιπτώσει και τις κάνουμε αυτές τις πλάκες. Του λέω άνοιξε την τηλεόραση κάτι συμβαίνει στην εκπομπή. Ο Κονιτόπουλος με τον Κωστίδη κάτι κάνουν με τις καρέκλες… Αυτό είναι ευλογία, θα το πω με αυτόν τον όρο. Σε μία τόσο δύσκολη δουλειά να έχεις ανθρώπους που μπορείς να πειραχτείς, να κάνεις την πλάκα σου και να συνεννοηθείς γρήγορα. Η τηλεόραση δεν έχει την καλύτερη φήμη κι ευτυχώς αυτά τα ζητήματα τα έχουμε λυμένα».