Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Έφτασαν σχεδόν μαζί στο ίδιο μαγαζί και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι
Πρωινές εκπομπές

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Έφτασαν σχεδόν μαζί στο ίδιο μαγαζί και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Έφτασαν σχεδόν μαζί στο ίδιο μαγαζί και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι

Ο τυπικός χαιρετισμός και η αμηχανία

Στο ίδιο μαγαζί, σχεδόν την ίδια ώρα, έφτασαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας και μάλιστα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, με την αμηχανή να είναι εμφανή.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ήταν εκεί, με τους δυο τους ότι δεν πήγαν μαζί στο μαγαζί, ωστόσο χαιρετήθηκαν κανονικά και κάθισαν στην ίδια παρέα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε γι αυτήν την τυχαία συνάντηση, αλλά και την κρυοσυντήρηση στην οποία υποβάλλεται το τελευταίο διάστημα.

«Αυτό προέκυψε, δεν το ήξερα καν ότι θα είναι εδώ, αλλά επειδή έχει περάσει πολύς καιρός και έχει τελειώσει πια αυτό το θέμα, οριστικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα το να συνυπάρχουμε σε έναν χώρο, έστω και τυχαία. Δεν μιλήσαμε καθόλου, ένα γεια είπαμε. Βλέπω ελάχιστα το Just, έχω δει κάποια στιγμιότυπα, πλάκα έχει, προσπαθεί», δήλωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είμαι στην 3η ημέρα της διαδικασίας κρυοσυντήρησης, έχω κάνει την 3η ένεση. Το περίμενα λίγο πιο Light όλο αυτό στον οργανισμό. Αρχίζω και αισθάνομαι τις ορμόνες να επιδρούν πάνω μου και στα νεύρα μου», τόνισε.

Ο Στάθης Σχίζας σχολίασε την «τυχαία» συνάντησή του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το στιογμιότυπο όπου η τηλεπερσόνα περνά από μπροστά του.

«Δεν μπήκαμε μαζί με την Αλεξάνδρα. Καθόταν η κοπέλα, έτυχε και ήρθα πάνω κάτω την ίδια ώρα. Γιατί να μη χαιρετηθούμε, εχθροί είμαστε. Εννοείται και χαιρετηθήκαμε και στο ίδιο τραπέζι καθίσαμε, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε», ξεκαθάρισε ο Στάθης Σχίζας.

«Συμβουλές για το J2US θα της ζητήσω, αλλά ό,τι συμβουλή και να πάρω, άφωνος είμαι», τόνισε, ενώ την ώρα που μιλούσε, εκείνη πέρασε μπροστά από τις κάμερες.

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι δύο πρώην γνώριζαν για την παρουσία του ενός και του άλλου στο ίδιο μαγαζί.

«Δεν είχαν πρόβλημα να συνυπάρξουν», τόνισε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα

Στάθης Σχίζας: Δεν δέχτηκε ερώτηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Τελειώσαμε, πάμε παρακάτω»