Αλέξης Κούγιας: Έξαλλος και στον «αέρα» του Happy Day- «Θα κάνω ό,τι γουστάρω»
Πρωινές εκπομπές

Αλέξης Κούγιας: Έξαλλος και στον «αέρα» του Happy Day- «Θα κάνω ό,τι γουστάρω»

Αλέξης Κούγιας: Έξαλλος και στον «αέρα» του Happy Day- «Θα κάνω ό,τι γουστάρω»

Ο γνωστός ποινικολόγος ήρθε σε προστριβή με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τον Αλέξη Κούγια κάλεσαν στον «αέρα» του Happy Day και η ένταση δεν έλειψε, όταν ο γνωστός δικηγόρος ξεκίνησε τους χαρακτηρισμούς για τον άνδρα που εμπλέκεται στην υπόθεση της πρώην συζύγου, Εύης Βατίδου.

Ο γνωστός ποινικολόγος τον χαρακτήρισε αλήτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή του ζήτησε να αποφύγει αυτές τις λέξεις και τους χαρακτηρισμούς γεγονός που τον έκανε να αντιδράσει.

«Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης και παράνομης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με κάποιες μηχανές χωρίς καν αριθμό κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα…», είπε ο Αλέξης Κούγιας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα».

«Είναι αυτό που αρμόζει», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Αυτός ο αλήτης, λοιπόν, τον οποίο είμαι περίεργος να συναντήσω βρήκε μια γυναίκα μέσα στη νύχτα μόνη της, σε ένα απόμερο σημείο. Σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη, γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή και προσπάθησε να εξαφανιστεί».

ΣΤ.ΤΣ.: Σύμφωνα με τη δική του πλευρά, ήταν με τη σύζυγό του και έκαναν βόλτα. Και θα ήθελα να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

Α.Κ.: Θα μου κάνετε μια χάρη; Αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο.

ΣΤ.ΤΣ.: Μην ξεκινάμε έτσι. Έχουμε καιρό να τα πούμε στον «αέρα».

Α.Κ.: Σας παρακαλώ πολύ. Εσείς με καλέσατε.

ΣΤ.ΤΣ.: Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

Α.Κ.: Θα κάνω ότι γουστάρω. Σας παρακαλώ πολύ. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον άφησε να συνεχίσει τα όσα έλεγε, παραβλέποντας το γεγονός ότι επέμεινε στους χαρακτηρισμούς.

Ο Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τον γιο του, για να δουν την 57χρονη τραυματισμένη, ωστόσο δεν την είδε, καθώς ήταν στα επείγοντα.

Ποινική δίωξη για κακούργημα στην Εύη Βατίδου

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί η Εύη Βατίδου για το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ του Σαββάτου, όταν μετά από καταδίωξη, φέρεται ότι εμβόλισε μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες, ο οδηγός της οποίας νωρίτερα της είχε σπάσει τον καθρέφτη.

Ο πρώην σύζυγός της και δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, ανέλαβε την υπεράσπισή της, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα για την απολογία της.

Σε βάρος της Εύης Βατίδου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη με την ίδια να παραμένει κρατούμενη στο ΑΤ Γλυφάδας. Η μήνυση σε βάρος της υποβλήθηκε στις 3 τα ξημερώματα από τον 59χρονο αναβάτη της μοτοσικλέτας για παραβίαση του άρθρου 309 του Ποινικού Κώδικα («Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη») για το περιστατικό που σημειώθηκε πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα επί της οδού Σουλίου στη Γλύφαδα, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα

Ένταση στον αέρα του «MEGA Καλημέρα» με τον Αλέξη Κούγια: «Να με ενημερώνετε!»