Ανανία για την «επίθεση» Μικρούτσικου: «Δεν γίνεται να στηρίξεις κάποιον επιβαρύνοντας κάποιον άλλον που δεν φταίει»
Πρωινές εκπομπές

Ανανία για την «επίθεση» Μικρούτσικου: «Δεν γίνεται να στηρίξεις κάποιον επιβαρύνοντας κάποιον άλλον που δεν φταίει»

Ανανία για την «επίθεση» Μικρούτσικου: «Δεν γίνεται να στηρίξεις κάποιον επιβαρύνοντας κάποιον άλλον που δεν φταίει»

Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της Super Κατερίνας χωρίς την παρουσία Μικρούτσικου για να μην δημιουργηθεί ένταση

Η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν καλεσμένοι στη Super Κατερίνα και από την πρώτη στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να λύσει την παρεξήγηση της ηθοποιού με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Ήταν πολύ τέλειο το ματσάρισμα με τον Δημήτρη, δεν το περίμενα. Και από πέρσι το λέγαμε, ήταν να είμαι και δεν ήμουν και σε σχέση με τα περσινά ματσαρίσματα μου έκανε εντύπωση το φετινό» είπε για τη συμμετοχή της στο J2US.

«Αρχικά εκτιμώ πάρα πολύ ότι ήρθες στην εκπομπή σήμερα, θα μπορούσες να πεις ότι “επειδή έκανε αυτά τα σχόλια για μένα ο Αντρέας δεν θέλω να έρθω”. Ξέρω ότι σέβεσαι εμένα και το έκανες και το εκτιμώ. Επιλέξαμε να μην είναι ο Αντρέας μέσα για να μην νομίζετε ότι το κάνουμε για να αρχίσουμε για κόντρα. Ούτως ή άλλως θα ερχόσουν στην εκπομπή. Προσωπικά δεν  μου άρεσαν αυτά που είπε και διαφώνησα στον αέρα. Έκανες ένα πολύ ευγενικό ποστάρισμα στο Instagram, εγώ δεν ξέρω αν θα αντιδρούσα έτσι» της είπε η Κατερίνα.

«Έχουν περάσει μέρες, η αλήθεια είναι. Αν μιλούσαμε την επόμενη μέρα θα καταλάβαινες ότι είμαι πολύ χάλια με αυτό που έχει γίνει. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο εκείνη την εβδομάδα. Ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι από το Just. To momentum το δικό μου που αρχίζει ο κόσμος να μαθαίνει το τραγουδιστικό το δικό μου είναι μια πολύ χρυσή και ιερή στιγμή για μένα. Και οι άνθρωποι του χώρου δεν ξέρουν ότι τραγουδάω. Θα μπορούσα να έχω προτάσεις σε μιούζικαλ. Είμαι και πάρα πολύ ανοιχτή αυτή την περίοδο να μπορώ σε 1,5 λεπτό να λέω μια ιστορία, είναι υποκριτικά έντονο αυτό που κάνω στο Just. Mε στεναχώρησε η στιγμή που ειπώθηκε, γιατί φήμες ακούγονται για όλους. Για μένα μου φάνηκε ότι ήταν επίθεση. Δεν γίνεται να στηρίξεις κάποιον επιβαρύνοντας κάποιον άλλον που δεν φταίει. Και την προηγούμενη φορά που ήρθα εδώ έκλαιγα πριν βγω γιατί ήμουν πολύ φορτισμένη διότι μου μετέφερε κάποιος πάνω μια ένταση που δεν ήθελα να εισπράξω 9 η ώρα το πρωί. Αν έρθει κάποιος και μου μιλήσει σε έναν τόνο και δεν σέβεται τα όριά μου και την ευγένειά μου… Είμαι πολύ ευγενική. Μπορεί να μην μπαίνω σε έναν χώρο και να χαμογελάσω επί τούτου, θα χαμογελάσω όταν το νιώσω. Αν έρθει κάποιος και μου επιτεθεί, δεν θα το καταπιώ. Αν αυτό θεωρείται τοξικότητα, συγγνώμη για αυτό.

Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θαυμάζω έχουν υποστεί πάρα πολλή συκοφαντική δυσφήμιση και bullying και έχω ακούσει πάρα πολύ κακά πράγματα για αυτούς και όταν τους γνώρισα δεν ίσχυε τίποτα. Αν αυτό είναι μια ένδειξη ότι θα φτάσω ψηλά, ας με συκοφαντήσουν» είπε.

Ο Δημήτρης Κόκοτας πάντως ευχαρίστησε για τη… διαφήμιση που τους γίνεται με όλα αυτά.