Τραϊάνα Ανανία: Απαντά στον Μικρούτσικο – «Η επίθεσή του δεν είχε στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο»
Τηλεόραση

Τραϊάνα Ανανία: Απαντά στον Μικρούτσικο – «Η επίθεσή του δεν είχε στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο»

Τραϊάνα Ανανία: Απαντά στον Μικρούτσικο – «Η επίθεσή του δεν είχε στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο»

Το instastory μετά τα αιχμηρά σχόλια του παρουσιαστή

Αιχμηρά σχόλια έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Τραϊάνα Ανανία μετά τις δηλώσεις της για τον Γιώργο Κιμούλη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η ηθοποιός σε ερώτηση που δέχτηκε για την εμπειρία της με τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε ότι «Δεν θέλω καν να θυμάμαι εκείνη την ώρα. Δεν με αφορά καθόλου» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει τον λόγο ενοχλημένος.

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν. Αν εγώ είμαι “δυστροπάτζα”, μπορεί να λέω ότι δεν θέλω να το θυμάμαι. Ρώτα τους ανθρώπους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση και το λέω για να δούμε πώς αντιλαμβάνονται μερικοί άνθρωποι τον ρόλο τους σε σχέση με τους συνεργάτες τους», συνέχισε.

«Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν συνεχώς και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω. Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα. Εγώ ψέματα εδώ πέρα δεν λέω!» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Με τη σειρά της η Τραϊάνα Ανανία έδωσε την απάντησή της με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δεν νομίζω ότι είχε σαν στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

Τραϊάνα Ανανία:«Υπάρχουν ζευγάρια στο J2US που μπορεί να κάνουν πρόβα όλη μέρα στο σπίτι…»