Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είναι κλεισμένο ότι η Μαλέσκου θα είναι η παρουσιάστρια του TV Queen»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είναι κλεισμένο ότι η Μαλέσκου θα είναι η παρουσιάστρια του TV Queen»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είναι κλεισμένο ότι η Μαλέσκου θα είναι η παρουσιάστρια του TV Queen»

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο νέο reality που έρχεται στο OPEN

Για το νέο reality που έρχεται στο OPEN, το TV Queen, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του, αλλά και στην παρουσιάστρια που θα αναλάβει το τιμόνι.

Ο παρουσιαστής, θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή της ακαδημίας και αποκάλυψε ότι αυτήν την περίοδο γίνονται οι προετοιμασίες του σκηνικοί.

«Οργασμός δουλειάς, προετοιμασία. Είναι σε άχαρο σημείο οι προετοιμασίες, φτιάχνουν το σκηνικό, γίνονται τέτοιες προετοιμασίες, κλείνονται συνεργασίες, έχουμε δει μια σειρά από παιδιά, έρχονται κι άλλοι», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ακούγεται ότι παρουσιάστρια θα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου κι εσείς ο διευθυντής της σχολής», ρώτησε η δημοσιογράφος του Alpha.

«Ακούγεται…» απάντησε εκείνος.

«Νομίζω δεν είναι απόλυτα οριστικό, μένουν λεπτομέρειες της υπογραφής. Απ’ ότι ξέρω, δεν έχω συναντηθεί με την Ιωάννα, από τον Νίκο Κοκλώνη και τους συνεργάτες του, είναι κλεισμένο», πρόσθεσε.

«Εγώ δεν διαπραγματεύομαι τίποτα, δεν επέστρεψα στην τηλεόραση για να κάνω καριέρα, επέστρεψα στην τηλεόραση για βιοποριστικούς λόγους γιατί είχα αυτήν την υποκειμενική αδυναμία και από εκεί και πέρα δεν πήγαινα ούτε να αποδείξω, ούτε και να δείξω. Κουβαλάω μια πείρα, τη γνώση που έχω, το ταλέντο που έχω και στην παρουσίαση και στην επικοινωνία με τον κόσμο, από εκεί και πέρα, όποιος ήθελε τον κύριον είδε. Είμαι μια χείρα βοηθείας, είναι απλά και ξεκάθαρα», τόνισε σε ερώτηση για το αν συζήτησε να είναι εκείνος ο παρουσιαστής.

Διαβάστε ακόμα

Ανδρέας Μικρούτσικος – TV Queen: «Θα γίνει παρέλαση ανθρώπων που έχουν σχέση με την τηλεόραση»