Ανδρέας Μικρούτσικος: Εκτός εαυτού με το κατάστημα στην Κηφισιά που απέλυσε υπάλληλο για τα κοτσιδάκια της
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εκτός εαυτού με το κατάστημα στην Κηφισιά που απέλυσε υπάλληλο για τα κοτσιδάκια της

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εκτός εαυτού με το κατάστημα στην Κηφισιά που απέλυσε υπάλληλο για τα κοτσιδάκια της

Ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος, καθώς όπως είπε, έχει ψωνίσει από το συγκεκριμένο μαγαζί και ντρέπεται γι αυτό

Το θέμα που αποκαλυφθηκε πριν από μερικές ημέρες, στα social media, όπου ιδιοκτήτρια καταστήματος, απέλυσε υπάλληλο, επειδή είχε κάνειο κοτσιδάκια τα μαλλιά της, συζήτησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε.

Συγκεκριμένα, η υπάλληλος του καταστήματος, μία έγχρωμη κοπέλα, αποφάσισε λόγω των εορτών να κάνει κοτσιδάκια τα μαλλιά της, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην ιδιοκτήτρια, η οποία όπως της είπε τα θεωρεί βρώμικα και της ζήτησε να τα άλλαξει, αλλιώς θα έπρεπε να υπογράψει την παραίτησή της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βλέποντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο μαγαζί, από το βίντεο που παίζει στα social media, έγινε έξαλλος και μίλησε ρατσισμό.

«Η ιδιοκτήτρια είπε ότι αυτό δεν είναι ρατσισμός. Είναι η καρδιά του ρατσισμού. Το κουκούτσι του ρατσισμού κι αυτό είναι ρατσισμός. Επειδή τα μαλλιά είναι έτσι και άπτεται του ράστα, του χρώματός της, της κουλτούρας που έχει αυτή η γυναίκα, της είπε βρωμιάρα επί της ουσίας, Εξάρχεια και ό,τι χαρακτηρισμούς είχε στο μυαλό της. Είναι βαθύτατα ρατσιστική η διαδικασία. Ντρέπομαι. Είπε δεν είναι για εδώ αυτό», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Ντρέπομαι που ήμουν 20 χρόνια στην Κηφισιά και έχω περάσει από αυτό το μαγαζί κι έχω ψωνίσει. Ντρέπομαι στην κυριολεξία. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που θεωρούν τους εργαζόμενους… Δεν λέω ότι είναι καθολικό. Επειδή ήμουν 20 χρόνια Κηφισιώτης και γνώριζα την αγορά και έχω περάσει από αυτό το μαγαζί, είναι ντροπή! Να χρησιμοποιείς τον εργαζόμενο ότι είναι ένα πράγμα που το κάνεις ό,τι θέλεις και μάλιστα το απολύω και διώχνω άνθρωπο. Βαθύτατα ρατσιστική και φασιστική διάκριση».

Διαβάστε ακόμα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απώλεια που τον συγκλόνισε – «Ήταν πολύ βαρύ….»