Ανδρέας Μικρούτσικος – Fame Story: Σε ποιους έδωσε «πράσινο φως» και με ποιους είναι αντίθετος;
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος – Fame Story: Σε ποιους έδωσε «πράσινο φως» και με ποιους είναι αντίθετος;

Ανδρέας Μικρούτσικος – Fame Story: Σε ποιους έδωσε «πράσινο φως» και με ποιους είναι αντίθετος;

Ποιοι κάνουν και ποιοι δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν στο reality τραγουδιού, σύμφωνα με τον παρουσιαστή

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να κριτικάρει το Fame Story είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για έναν προς έναν τους κριτές και τους καθηγητές που παίρνουν μέρος στο reality.

Ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή τους τόσο για εκείνους που θεωρεί ότι ταιριάζουν απόλυτα στη θέση που έχουν πάρει στην ακαδημία, όσο και για εκείνους που κατά την άποψή του δεν είναι αρμόδιοι και δεν ταιριάζουν στο συγκεκριμένο project.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Νίκο Κοκλώνη και την εικόνα του στην πρεμιέρα.

«Κάθε πρεμιέρα είναι πρόβα τζενεράλε στα ζωντανά προγράμματα. Αυτά που είδα χθες βράδυ είμαι ευχαριστημένος στα όρια του ενθουσιασμένος. Το εννοώ και το υπερασπίζομαι. Είδα και αδυναμίες που χθες δεν έλαμβαν αλλά στη ροή τους προγράμματος και όταν ξεκινήσει το καθημερινό, θα αρχίσουν να βγάζουν προβλήματα. Όταν είναι δομικά τα προβλήματα δεν λύνονται», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η εμπειρία του Νίκου Κοκλώνη από το J2us χθες έλαμψε και φάνηκε. Ήταν γρήγορος, χωρίς άγχος και πολύ καλός. Όμως, πρέπει κάποιος να του πει, ή να το δει και μόνος του, ότι πρέπει να βρει μια νέα σειρά πραγμάτων που θα τον κάνουν να είναι τελείως ξεχωριστός με το Just. Ο χαβαλές με την επιτροπή, ακόμα και ο τρόπος που δίνει το μπρέικ, είναι του J2US», εξήγησε για τον παρουσιαστή και συνέχισε:

«Έκανε ένα ολίσθημα ο Fipster, επαγγελματίας χαβαλετζής. Μόλις βγήκε άρχισε να λέει για το “Έχω μάτι”. Το διόρθωσε ο Αντώνης Ρέμος όπως έπρεπε. Αν είναι μικρό παιδί ο Fipster να πάει στην παιδαγωγική ακαδημία. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, είναι κίνδυνος για τον Νίκο, να γίνει ότι ήταν στο Just. Ο Αντώνης είπε ότι εδώ πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, δεν ήρθαμε να τραγουδήσουμε εμείς, ήταν πάνσωστος».

Η κριτική επιτροπή

«Η κριτική επιτροπή είναι η καρδιά αυτού του σόου. Αν εξαιρέσω τον Light και τον Αντώνη, ο οποίος είναι γλυκύτατος, ήρεμος, έχει βαρύτητα και η μόνη ερώτηση που έχω να του κάνω είναι “τι το χρειαζόσουν;”. Είναι παντού αναγνωρίσιμος, έχει όσα χρήματα θέλει… Αυτό δεν σημαίνει για εμάς ότι δεν είναι θετικό, είναι ένα ερώτημα. Με τη κριτική του είναι to the point, είναι θετικό πρόσιμο», εξήγησε για τον Αντώνη Ρέμο.

Αναφορικά με τον Γιώργο Αρσενάκο: «Οι κριτές συνήθως ήταν καθεστώς, όταν τελείωνε μία τέτοια εκπομπή είχε μία συνεργασία με δισκογραφική εταιρεία. Είναι σαν να υποδεικνυεί, τα περισσότερα παιδιά είναι δικά του και θα καταλήξουν στην αγκαλιά του και είναι με τις ανάγκες της εταιρείας. Οι κριτικές του είναι εκθέσεις ιδεών. Αν μπορούσα να τον ορίσω κάπου θα έλεγα να είναι δίπλα, αρωγός αλλά όχι επιτροπή. Δεν έχει θέση για λόγους δεοντολογίας».

Σχετικά με τον Light: «Είναι η καλύτερη έκπληξη για εμένα, απλά έκανε δύο λάθη. Η δράση του γενικά, είχε ζωντανή κριτική, τέτοιους θέλουμε, δεν θέλουμε ομελέτες καλές, θέλουμε να σπάνε αυγά. Το πρώτο λάθος ήταν η ιστορία με τον Μαραβέγια, ένα κομμάτι που είναι μιας εναλλακτικής σκηνής και καλείται ως επιτροπή να το ξέρει. Δεν μπορεί να θέλεις να κάνεις κριτική και να μην ξέρεις. Είναι μακριά νυχτωμένος με αυτή τη λογική.

Το δεύτερο είναι ότι είπε σε ένα παιδί ότι μιμείται τον Παντελίδη. Την ώρα όμως που σε άλλο παιδί, είπε ότι επειδή πήγε σε συναυλίες με τον Αργυρό, είδε ότι απείχε από αυτόν. Τελικά ρε μάγκα, ο μαμούχαλος, σε ρωτάω, να μοιάζει του Αργυρού ή να μη μοιάζει του Παντελίδη; Είναι τι είχαμε να λέγαμε. Η παρουσιά του είναι η πιο καταλυτική στην επιτροπή».

Για την Ελένη Φουρέιρα: «Θα έλεγα ναι στον Αντώνη και τον Light, όχι στον διευθυντή εταιρείας και στο πουλέν του, που είναι η Φουρέιρα, που μου αρέσει σαν τραγουδίστρια, αλλά δεν είναι για κριτική επιτροπή. Τα βλέπει όλα καλά, όλα θετικά, σαν να θέλει να πείσει πόσο καλό κορίτσι είναι, που είναι. Αυτό δεν λέγεται επιτροπή. Είναι σαν μια προσωπική ανάδειξη ανθρώπου».

Η Ηρώ και ο Νίνο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν χαρίστηκε ούτε για την επιλογή του διεθυντή της ακαδημίας, ούτε για την παρουσία του Νίνο.

«Η Ηρώ δεν νομίζω ότι είναι αρμόδια για τη θέση του διευθυντή. Είναι κλειστός άνθρωπος, ένα ευγενικό πλάσμα, αλλά δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά. Θα την ήθελα για την κριτική επιτροπή», τόνισε και προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου, Γρηγόρη Μελά, ο οποίος του είπε ότι θα έπρεπε να δώσει χρόνο να δούμε τα επεισόδιο και μετά να είναι αυστηρός.

«Οι ρόλοι στο reality δεν είναι μυθοπλασία», του απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε: «Ο Νίνο τι δουλειά έχει εκεί πέρα; Δεν έκατσε ούτε στην έναρξη. Η Καλομοίρα τι δουλεια θα είχε; Είναι λάθη αυτά. Ο Νίνο είναι για να έρθει σε μια εκπομπή να καλωσορίσει, να πει κανένα τραγούδι. Να πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα και να ρωτάει πώς πάτε; Ο Νίκος έχει ένα πράγμα που είναι και ελάττωμα. Ό,τι γυαλίζει το θέλει, το παίρνει και μετά προσπαθεί να δημιουργήσει θέση. Η  θέση του Νίνο είναι εφεύρημα. Η θέση της Καλομοίρας θα ήταν έγκλημα».

Διαβάστε ακόμα

Fame Story: Αυτοί είναι οι 16 που μπαίνουν στην Ακαδημία