Fame Story: Αυτοί είναι οι 16 που μπαίνουν στην Ακαδημία
Reality TV

Fame Story: Αυτοί είναι οι 16 που μπαίνουν στην Ακαδημία

Fame Story: Αυτοί είναι οι 16 που μπαίνουν στην Ακαδημία

Ποιοι έμειναν εκτός;

Με απόλυτη επιτυχία, πολλή μουσική και εντυπωσιακές φωνές ολοκληρώθηκε το πρώτο live του Fame Story!

Η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, έκανε τη μεγάλη της πρεμιέρα και ήταν ακόμη πιο θεαματική από ό,τι περιμέναμε!

18 ταλέντα ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού ριάλιτι για να διαγωνιστούν και να διεκδικήσουν μία θέση στο σόου με τον ανταγωνισμό να είναι ιδιαίτερα σκληρός.

Διαφορετικά ηχοχρώματα, διαφορετικά στιλ αλλά όλοι με κοινό παρονομαστή το ταλέντο ανέβηκαν στο stage και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κάνοντας το έργο των κριτών τρομερά δύσκολο.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Κοκλώνης από τους 18 οι 16 άτομα θα έμπαιναν στο σπίτι. Φεύγοντας από την πρεμιέρα οι κριτές έγραψαν σε έναν φάκελο ποιοι θα είναι οι 3 υποψήφιοι της επόμενης εβδομάδας, ανάλογα με την απόδοσή τους.

Τον φάκελο αυτό θα τον ανοίξει η Ηρώ στο πρώτο επεισόδιο της Δευτέρας.

Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος και Light έκριναν τις προσπάθειες των υποψήφιων για να εντοπίσουν ποιοι είναι αυτοί που πληρούν τις προϋποθέσεις, που έχουν το «πακέτο» για να λάβουν μέρος σε έναν τόσο απαιτητικό διαγωνισμό, αναλύοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ωστόσο, τελικός κριτής ήταν οι τηλεθεατές που βάσει ψήφων άφησαν εκτός εκείνους που τους εντυπωσίασαν λιγότερο.

Και αυτοί ήταν ο Lionder και η Δήμητρα.

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Η θεαματική έναρξη και η συγκίνηση του Νίκου Κοκλώνη