Ανδρέας Μικρούτσικος σε Αλέξη Κούγια: «Βλέπω να αναθερμαίνεται ο έρωτας με την Εύη Βατίδου»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Αλέξη Κούγια: «Βλέπω να αναθερμαίνεται ο έρωτας με την Εύη Βατίδου»

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Αλέξη Κούγια: «Βλέπω να αναθερμαίνεται ο έρωτας με την Εύη Βατίδου»

Ο παρουσιαστής πήγε να βγάλει... λαβράκι, αλλά δεν τσίμπησε!

Για την υπόθεση της Εύης Βατίδου, κλήθηκε να μιλήσει ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ στο τέλος η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της θέλησαν να λύσουν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει τον λόγο για να ελαφρύνει το κλίμα.

Ο Αλέξης Κούγιας μετά τις λεπτομέρειες που έδωσε για την υπόθεση της πρώην συζύγου του, εξέφρασε το παράπονό του, το οποίο είχε αποδέκτη τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος όπως είπε, έχει μιλήσει αρκετές φορές άσχημα προς το πρόσωπό του.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αναφερθεί ποτέ αρνητικά για την επαγγελματική υπόσταση του Αλέξη Κούγια και θέλησε να του κάνει μια ερώτηση. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε αν όταν τον κάλεσε η Εύη Βατίδου, ένιωσε όμορφα που η πρώην σύζυγός του δεν μπορεί να κάνει βήμα χωρίς εκείνον.

«Δεν έχει υπάρξει ούτε μία φορά που να αμφισβήτησα την επαγγελματική σας οντότητα και ουσία. Εμένα η κριτική μου είναι για αντιλήψεις ομοφοβικές», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Βλέπω να αναθερμαίνεται ο έρωτας με την Εύη Βατίδου, θα του φτιάξεις άγαλμα του τύπου με τη μηχανή».

«Όχι Ανδρέα μου, βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Γυναίκα που έχεις κάνει μαζί της δυο παιδιά και αποφασίζει για τους δικούς της λόγους να χωρίσει και πηγαίνει με έναν άλλον άνδρα, δεν έχει επιστροφή», ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Εάν ξαναπαντρευτείς την Εύη, εγώ κουμπάρος», πρότεινε με χιούμορ ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε ακόμα

Εύη Βατίδου: Όσα είπε για το τροχαίο και τον Αλέξη Κούγια – «Τον ευχαριστώ δημόσια, άφησε τις δουλειές του για να…»