Άννα Φλωρινιώτη: Όσα δήλωνε δύο ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της – «Έπαθε ανακοπή»
Πρωινές εκπομπές

Άννα Φλωρινιώτη: Όσα δήλωνε δύο ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της – «Έπαθε ανακοπή»

Άννα Φλωρινιώτη: Όσα δήλωνε δύο ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της – «Έπαθε ανακοπή»

Τα συγκλονιστικά λόγια της κόρης του Γιάννη Φλωρινιώτη, λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα ο Γιάννης Φλωρινιώτης, βρέθηκε τη Δευτέρα η κάμερα του Happy Day, στην οποία μίλησε η Άννα Φλωρινιώτη, θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, ο οποίος ωστόσο έφυγε από τη ζωή, λίγες ώρες μετά.

Γιάννης Φλωρινιώτης: Το πρόβλημα υγείας, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και πόλεμος που δέχτηκε

Η δημοσιογράφος της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Χριστιάνα Κοχλατζή, με διακριτικότητα, πλησίασε την Αννούλα κι εκείνη με μεγάλη προσπάθεια συγκρατούσε τα δάκρυά της, την ώρα που ο πατέρας της πάλευε στην εντατική, καθώς βρισκόταν σε τεχνητό κόμμα.

Γωγώ Γαρυφάλλου: Το «αντίο« της στον Γιάννη Φλωρινιώτη – «Καλό ταξίδι δεύτερε μπαμπά μου»

«Το πρωί μας ειδοποίησαν οι γιατροί ότι έπαθε ανακοπή. Τρέξαμε όλοι και τώρα τον έχουν σε τεχνητό κόμμα. Λένε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά πιστεύουμε στον Θεό ότι θα μας βοηθήσει. Εύχομαι να μας λυπηθεί ο Θεός και να γίνει καλά», δήλωσε η Άννα Φλωρινιώτη περίπου δύο ώρες πριν από τον θάνατο του μπαμπά της.

«Από όταν μπήκε στο νοσοκομείο είπαν ότι είναι δύσκολη η κατάστασή του, αλλά έτρωγε και κάναμε πλάκα. Μπήκαμε για προληπτικούς λόγους επειδή είχε πέσει το οξυγόνο του. Ενώ του είχαν απαγορεύσει να σηκώνεται, εκείνος όταν έμεινε μόνος του πήγε να σηκωθεί και έπαθε ανακοπή κι έπεσε κάτω. Δεν μας έδωσαν πολλές ελπίδες. Εγώ τον βλέπω, είναι στο δωμάτιό μας κι εγώ του μιλάω, του λέω “μπαμπάκα μου σήκω”. Έπαθα μεγάλο σοκ όταν αρρώστησε. Τελευταία δεν μπορούσε να περπατήσει καθόλου, ούτε να πάει στο μπάνιο. Περνάω άσχημα αλλά δεν με νοιάζει, να γίνει καλά ο μπαμπάς μου», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.