Άννα Χατζησοφιά: «Είναι πρόκληση να βλέπουν τα θύματα τον Φιλιππίδη στην οθόνη»
Πρωινές εκπομπές

Άννα Χατζησοφιά: «Είναι πρόκληση να βλέπουν τα θύματα τον Φιλιππίδη στην οθόνη»

Άννα Χατζησοφιά: «Είναι πρόκληση να βλέπουν τα θύματα τον Φιλιππίδη στην οθόνη»

Η σεναριογράφος ψήφισε για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και τοποθετήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Την Άννα Χατζησοφιά εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μετά την ψήφο της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και τοποθετήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μετά την αθώωσή του για τους βιασμούς, η σειρά Πενήντα Πενήντα παίζει κανονικά σε επανάληψη στο κανάλι του MEGA.

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που εξέφρασαν την ενόχλησή τους ιδίως μετά τα πολύμηνα δικαστήρια για την υπόθεση του #metoo.

«Προτού τελεσιδικήσει το δικαστήριο για την υπόθεση Φιλιππίδη, θεωρώ ότι είναι μία πρόκληση απέναντι στα θύματα το να βλέπουν τον Πέτρο Φιλιππίδη στην οθόνη.

Θα μου πείτε άλλο είναι ο ρόλος, ο ηθοποιός, ο δημιουργός, απλά είναι πολύ ζεστή και νωπή η μνήμη και το κίνημα του Me Too τάσσεται με τα θύματα κι έτσι πρέπει.

Ακόμα κι όταν υπάρχουν διαφορετικές εξελίξεις σε μία διαδικασία, καλό είναι όλοι από θέση να είμαστε με τα θύματα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: Δεν μπορούν να έχουν όλοι την ίδια άποψη και δεν είναι όλοι αλληλέγγυοι με τα θύματα και δεν τους ενδιαφέρει όλους με τον ίδιο τρόπο.

Όμως η δουλειά του καλλιτέχνη είναι να μπορεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο… Ο καθένας έχει τη θέση του, εγώ είμαι με τα θύματα».

Τι είχε αναφέρει παλαιότερα για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

«Εγώ είχα ακουστά ότι είναι δύσκολος συνεργάτης. Είχα ακούσει από φίλους ότι αυτά είναι τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που κατηγορείται».

Άννα Χατζησοφιά: «Μου επιτέθηκε αλλά τον σάπισα στο ξύλο»

Διαβάστε επίσης

Νόνη Δούνια: «Δεν εγκαταλείπω, δεν τα παρατάω στη ζωή μου»