Αντίνοος Αλμπάνης: «Ας αφήσουμε τις μπούρδες που γράφω εγώ στο Twitter»
Πρωινές εκπομπές

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ας αφήσουμε τις μπούρδες που γράφω εγώ στο Twitter»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ας αφήσουμε τις μπούρδες που γράφω εγώ στο Twitter»

Η απάντηση για το σχόλιο που έκανε για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αντίνοος Αλμπάνης, λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε της β’ σεζόν του Maestro, απόψε το βράδυ στις 22:40.

Ο τηλεοπτικός Μιχάλης μίλησε για τον ρόλο του, αλλά και τα ηθικά διλήμματα που έχει δημιουργήσει για εκείνον ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα νέα επεισόδια της σειράς.

«Ο δικός μου ο ήρωας είναι ένας άνθρωπος που έχει ήδη υπερβεί όλα αυτά που θεωρεί ο ίδιος ηθικά, όλα αυτά που θεωρεί ο ίδιος ηθικά» είπε.

Στην ερώτηση της Δανάης Μπάρκα αν ο ήρωας έχει κοινά με τον ίδιο, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε: «Νομίζω ότι περισσότερο υπερισχύει η λογική σε μένα. Υπάρχουν στιγμές που το συναίσθημα έρχεται και καπελώνει το άλλο. Εγώ σε κάποια πράγματα κάνω και τα στραβά μάτια γιατί αντιλαμβάνομαι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες. Κυρίως αυτό κάνω, δικαιολογώ, αν δεν το κάνω θα μείνω μόνος μου πιστεύοντας ότι έχω μόνο εγώ δίκιο».

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να ρωτήσει τον ηθοποιό για όλα όσα απασχολούν την επικαιρότητα και τη δική του αντίδραση στα social media.

«Σίγουρα μου δημιουργεί ένα αίσθημα συνειδητοποίησης μιας πραγματικότητας που είναι πάρα πολύ σκληρή. Είμαι από τους ανθρώπους που το χειρότερο σενάριο είναι αυτό που θα σκεφτώ πρώτα. Θέλω να είμαι προετοιμασμένος για το χειρότερο. Βάζω τη δύσκολη περίπτωση πρώτα, πώς θα την διαχειριζόμουν κι αν έρθει η πιο εύκολη» είπε.

Αλμπάνης: «Ας αφήσουμε τις μπούρδες που γράφω εγώ στο twitter»

Πάντως ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε πως συχνά δε φιλτράρει πολύ όσα λέει. «Και δεν το λέω σαν προσόν αυτό. Το θυμικό των ανθρώπων δεν είναι καλός σύμβουλος και επειδή συμβαίνουν πράγματα που μας εξωθούν στα άκρα πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι» σημείωσε. «Παρόλα αυτά δεν νιώθω ότι πρέπει να επαληθεύσω κάποια αγιοσύνη, κάνω λάθη.

Προσπαθώ να είμαι όσο πιο δίκαιος γίνεται» πρόσθεσε.

Όσο για το πιο πρόσφατο σχόλιό του, ο πρωταγωνιστής του Maestro τόνισε: «Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή με τις γυναίκες στη χώρα μας είναι κάτι που δεν θα φανταζόμουν ποτέ. Οι άνθρωποι που εκτιθέμεθα στα μέσα και οι άνθρωποι που έχουν ρόλους παρουσιαστών έχουν μια τεράστια ευθύνη γι’ αυτά που λένε. Ας σκύψουμε πάνω από το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και ας αφήσουμε τις μπούρδες που γράφω εγώ στο twitter. Προφανώς και ήταν ένα άκομψο σχόλιο, όλος ο κόσμος θύμωσε με αυτό, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ας κριθώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας»