Αποκάλυψη Κουσουλού: «Η ιατροδικαστής δεν πήρε τον ιατρικό φάκελο της Μαλένας για να βγάλει γνωμάτευση»
Πρωινές εκπομπές

Αποκάλυψη Κουσουλού: «Η ιατροδικαστής δεν πήρε τον ιατρικό φάκελο της Μαλένας για να βγάλει γνωμάτευση»

Αποκάλυψη Κουσουλού: «Η ιατροδικαστής δεν πήρε τον ιατρικό φάκελο της Μαλένας για να βγάλει γνωμάτευση»

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στο Πρωινό Σουσού με αφορμή την αποψινή του πρεμιέρα στις 23.30 στο Open

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μίλησε για τη δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής του Ανοιχτές υποθέσεις, απόψε στις 23.30 στο Open, που θα ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση.

Ο Πέτρος Κουσουλός θέλησε να μεταφέρει την εικόνα από την θεματολογία της πρεμιέρας της δικής του εκπομπής μιλώντας για στοιχεία που έχουν προκύψει μέσα από το ρεπορτάζ και για πρόσωπα που σχετίζονται στην υπόθεση, τι είπε:

«Σήμερα θα φέρουμε στο φως δυο συγκεκριμένες μαρτυρίες που πρώτη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε ότι αφορά το τι ακριβώς συνέβη στο θάλαμο 217 που νοσηλευόταν η Μαλένα. Όλο αυτό το διάστημα μιλάμε για ένα κοριτσάκι το οποίο κατέληξε από ηπατική ανεπάρκεια και κανείς δεν γνωρίζει τις ακριβής συνθήκες. Ούτε η ίδια η ιατροδικαστής η κυρία Τσάκωνα δεν φρόντισε να πάρει τον ιατρικό φάκελο αυτού του παιδιού. Έβγαλε μια ιατρική γνωμάτευση χωρίς να εξετάσει τον ιατρικό φάκελο, δεν πήγε να ρωτήσει τους γιατρούς. Αυτά που αποκαλύπτουμε είναι πράγματα τα οποία θα δούμε μπροστά μας», ανέφερε αρχικά.

Επίσης θέλησε να συμπληρώσει ότι στην αποψινή εκπομπή κλήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι να απαντήσουν:

«Εκλήθη η κυρία Τσάκωνα, ο συγκεκριμένος δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση (σ.σ. Κούγιας) και η τεχνική σύμβουλος της κατηγορουμένης, κυρία Δημακοπούλου, έχουν κληθεί όλοι. Δυστυχώς κανείς δεν θέλει να παρευρεθεί. Η κυρία Δημακοπούλου με την οποία ήρθαμε σε επικοινωνία, μου αποκάλυψε ότι δεν είναι τεχνική σύμβουλος της κατηγορουμένης, μου είπε ότι δεν έχει πληρωθεί ούτε από την κατηγορουμένη και ότι είναι μάρτυρας βάσει άρθρου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κουσουλός: «Αποφασίσαμε μαζί με την Ευαγγελία το όνομα της κόρης μας, δεν είναι από τις οικογένειές μας»