Πέτρος Κουσουλός: «Αποφασίσαμε μαζί με την Ευαγγελία το όνομα της κόρης μας, δεν είναι από τις οικογένειές μας»
TV Gossip

Πέτρος Κουσουλός: «Αποφασίσαμε μαζί με την Ευαγγελία το όνομα της κόρης μας, δεν είναι από τις οικογένειές μας»

Πέτρος Κουσουλός: «Αποφασίσαμε μαζί με την Ευαγγελία το όνομα της κόρης μας, δεν είναι από τις οικογένειές μας»

Η συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! - Πότε θα παντρευτεί με τη σύντροφό του;

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με αφορμή την αποψινή του πρεμιέρα στις 23.30 στο Οpen με την εκπομπή Ανοιχτές υποθέσεις.

Ο δημοσιογράφος, εκτός από την εκπομπή του αναφέρθηκε και στη νέα του σχέση μετά το διαζύγιό του αλλά και την έλευση της τρίτης κόρης του που απέκτησε με τη σύντροφό του, Ευαγγελία.

Ως εργασιομανής, έχεις ενοχές που λείπεις πολλές ώρες από τη δική σου οικογένεια;

Ενοχές δεν έχω, γιατί ο χρόνος που περνάω με τα παιδιά μου μπορεί να υστερεί ποσοτικά αλλά είναι ιδιαίτερα ποιοτικός. Κάθε μεσημέρι πηγαίνω και παίρνω τις μεγαλύτερες κόρες μου από το σχολείο, οπότε αυτά τα 45-50 λεπτά τα περνάμε οι τρεις μας σε καθημερινή βάση. Σε ό,τι αφορά την μπεμπούλα, προσπαθώ να φεύγω λίγο πιο αργά από το σπίτι το πρωί ώστε να την απολαμβάνω. Αυτό που τηρώ απαρέγκλιτα είναι να έχω ελεύθερο το Σαββατοκύριακό μου για τα μέλη της οικογένειάς μου.

Πώς έχουν υποδεχτεί τη μικρή τους αδελφή οι δύο μεγαλύτερες κόρες σου;

Έχουν ξετρελαθεί και οι δύο, την έχουν σαν κουκλίτσα. Τσακώνονται για το ποια θα την ταΐσει και ποια θα την ντύσει. Είναι ενθουσιασμένες. Καταλαβαίνεις πόσο άδολα είναι αυτά τα πλάσματα, ο τρόπος που δείχνουν την αγάπη τους, ακόμα και το πώς ανησυχούν όταν κλάψει, είναι πολύ συγκινητικός.

Φαντάζομαι ότι εσύ είσαι πιο ψύχραιμος από τη σύντροφό σου, Ευαγγελία, αφού το έχεις ξαναζήσει.

Η Ευαγγελία στην αρχή ήταν πιο ανήσυχη και προστατευτική. Τους πρώτους μήνες ήταν κλεισμένη στο σπίτι γιατί δεν ήθελε να κολλήσει κάτι η μπέμπα. Τώρα που η μπεμπούλα πλησιάζει τους 6 μήνες έχει και εκείνη χαλαρώσει. Σίγουρα εγώ ήμουν πιο ήρεμος γιατί το έχω ξαναζήσει. Ό,τι και να της έλεγα εγώ όμως, το μητρικό ένστικτο είναι τόσο ισχυρό, δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι δεν χρειαζόταν να ανησυχεί. Πρέπει να της δώσω συγχαρητήρια γιατί ουσιαστικά μόνη της μεγαλώνει το παιδί, πέρα από κάποιες βοήθειες που έχει από τις μητέρες μας.

Ήταν δική σου επιθυμία να προστατεύσεις τόσο πολύ αυτή τη σχέση από τα Μέσα;

Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω κι εσένα και όλους τους συναδέλφους που ενώ γνωρίζατε για την εγκυμοσύνη σεβαστήκατε την επιθυμία μας. Η Ευαγγελία είναι πολύ χαμηλών τόνων, δεν της αρέσει η δημοσιότητα. Όταν ο σύντροφός σου έχει αυτά τα «θέλω», οφείλεις κι εσύ να τα διασφαλίσεις.

Θα έχουμε γάμο και βάφτιση το καλοκαίρι;

Τον Σεπτέμβριο. Αφήνω την Ευαγγελία να ανακοινώσει το όνομα. Το αποφασίσαμε μαζί, δεν είναι από τις οικογένειές μας.

Σε ρωτάει για τα θέματα της δουλειάς σου ή μένει τελείως έξω από όλο αυτό;

Η Ευαγγελία είναι η καλύτερη συνομιλήτρια ακριβώς γιατί δεν ασχολείται καθόλου με αυτό τον χώρο. Της γνωστοποιώ όλους τους προβληματισμούς και εκείνη μου βάζει στο μυαλό σκέψεις που μπορεί να μην έκανα.

Τι άλλο είπε στο περιοδικό ΟΚ!; Διαβάστε παρακάτω:

Πέτρος Κουσουλός: «Θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο με τις μαρτυρίες όλων όσοι έζησαν τις τελευταίες στιγμές της Μαλένας»