Άρης Μακρής: «Προκαλώ και παρακαλώ την Άννα Μαρία να πει το όνομα του κακοποιητή, είτε είμαι εγώ, είτε όχι»
Πρωινές εκπομπές

Άρης Μακρής: «Προκαλώ και παρακαλώ την Άννα Μαρία να πει το όνομα του κακοποιητή, είτε είμαι εγώ, είτε όχι»

Άρης Μακρής: «Προκαλώ και παρακαλώ την Άννα Μαρία να πει το όνομα του κακοποιητή, είτε είμαι εγώ, είτε όχι»

Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την υπόθεση με την Άννα Μαρία Βελλή και τις δηλώσεις της για την κακοποίηση που έχει δεχτεί και στοχοποιείται ο ίδιος

Στην Κατερίνα Καινούργιου και την Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 12/3, ο Άρης Μακρής, ο οποίος μίλησε για την στοχοποίηση που έχει δεχτεί, μετά τις επαναλαμβανόμενες αναφορές της πρώην συντρόφου του, Άννας Μαρίας Βελλή, η οποία υποστηρίζει ότι έχει κακοποιηθεί παλαιότερα από σχέση της.

Η γνωστή YouTuber δεν έχει αναφέρει ποτέ το όνομα του κακοποιητή της, ωστόσο έχει εξαιρέσει έναν από τους πρώην συντρόφου της, με αποτέλεσμα, ο Άρης Μακρής να δέχεται βέλη, χωρίς η ίδια να τον έχει κατηγορήσει δημόσια, καθώς δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τον άνθρωπο που της έκανε κακό.

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της»

Μετά τις νέες δηλώσεις της, αλλά και τη δική του ανάρτηση, ο Άρης Μακρής προκάλεσε και παρακάλεσε την Άννα Μαρία να πει δημόσια το όνομα, έτσι ώστε να φύγει από πάνω του το «μαύρο σύννεφο», ή να προχωρήσουν σε νομικές διαδικασίες.

«Έχουμε χωρίσει 4 χρόνια. Δεν είχαμε επικοινωνία ποτέ μετά. Αρχικά δεν υπήρχαν μηνύματα να με στοχοποιούν. Όταν επαναλήφθηκε σαν δήλωση, υπήρχε περιγραφεί χωρίς να ειπωθεί το όνομα, που μπορούσε να συνδυαστεί με εμένα. Τότε άρχισαν να συνδυάζουν το όνομά μου και να λαμβάνω μηνύματα», δήλωσε αρχικά ο Άρης Μακρής.

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της. Είχε τελειώσει για εμένα η ιστορία, δεν μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη φήμη. Δεν είχαμε χωρίσει καλά, είχαμε ωραίες στιγμές, είχαμε και εντάσεις και τσακωμούς, όπως όλα τα ζευγάρια, όχι με τη μορφή που περιγράφεται ή νομίζει ο κόσμος και ποτέ σε βαθμό κακοποίησης από κανέναν, αλλά δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία», ξεκαθάρισε.

«Προκαλώ και παρακαλώ να πει το όνομα»

«Όλο αυτό ξεκίνησε πολύ αφηρημένα, χωρίς να έχει ειπωθεί συγκεκριμένο όνομα και όλα αυτά σιγά σιγά συγκροτήθηκαν και απέκτησαν στόχο εμένα από τον κόσμο. Αυτό γινόταν όλο και πιο πολύ, με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις και ποια δεν μπορούσα να το αγνοήσω. Κλήθηκα να πάρω θέση, ενώ δεν ήθελα καθόλου», εξήγησε.

«Επειδή υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου, έχει προκαλέσει αποτελέσματα αρνητικά σε βάρος μου, από μηνύματα από τη φήμη, οπότε και επαγγελματικά μπορεί να με ρίχνει και στην προσωπική μου ζωή και στην οικογένειά μου. Έχω σχέση και έχει πέσει από το σύννεφα. Η μητέρα μου ξέρει πολύ καλά τι παιδί έχει μεγαλώσει, με τι παιδεία και ποιότητα», τόνισε στη συνέχεια ο Αστέρης Μακρής.

«Δεν επικοινώνησα με κανέναν. Δεν είχα λόγο», δήλωσε και συνέχισε: «Δηλώνω και στην ίδια και σε όλους ρητά και κατηγορηματικά ότι αν έχει κακοποιηθεί, δεν είμαι εγώ και προκαλώ και παρακαλώ την ίδια να πει το όνομα, ώστε να καθαρίσει τη θέση μου. Έχει γίνει λαϊκό δικαστήριο, η κακοποίηση είναι σοβαρή κατάσταση. Μου είχε μιλήσει στο παρελθόν για μια κακοποιητική σχέση, αλλά ποτέ με λεπτομέρειες».

«Ο καθένας έχει τους δικούς του χρόνου να μιλήσει, όμως εγώ βλέπω μια κοπέλα που βγαίνει έξω και λέει την ιστορία της, ότι έχει πέσει θύμα και βρίσκει τη δύναμη και το λέει. Όλα καλά μέχρι εδώ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει σχεδόν μεθοδευμένη επανάληψη, συνεχής αναπαραγωγή. Επίσης, έχει πει ότι δεν το έχει κάνει μόνο για την ίδια, το κανει και σαν παράδειγμα. Ωραία όλα μέχρι εδώ, αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν το προχωράει. Να πάει στο επόμενο βήμα.

«Δεν είμαι κακοποιητής»

«Δεν είμαι κακοποιητής. Παρακαλώ να βγει να πει το όνομα, είτε εννοεί εμένα, είτε όχι. Στη μία να καθαρίσει το όνομά μου ή αν εννοεί εμένα, να ακολουθηθεί ο νομικός δρόμος, να βρει η υπόθεση τη δικαίωση».

«Ο καθένας θέλει τον χρόνο να του να βγει να μιλήσει, όμως όταν πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση και σχεδόν μεθοδευμένη, για ποιον φόβο μιλάμε; Όταν βγαίνεις με υπερηφάνια και το λες. Διατηρεί μια κατάσταση με την ασφάλεια ότι δεν θήγει και δεν κατηγορεί και δεν λέει το όνομα. Της δίνει το δικαίωμα να λέει την ιστορία της, χωρίς να έχει αντίλογο. Ένας άνθρωπος που έχει υποστεί μια τέτοια κατάσταση, δεν έχει την ανάγκη να δικαιωθεί. Να τιμωρηθεί αυτός που της το έκανε;».

«Αν πει ότι είμαι εγώ…»

«Η μητέρα μου στεναχωριέται για την αδικία που υφίσταμαι. Ελπίζω ότι θα μιλήσει, δεν είναι ο χώρος των μίντια για να πλανάται ένα τόσο σοβαρό θέμα. Αν όντως θέλει να βρει το δίκιο της, πρέπει να το αναζητήσει.

Αν βγει και πει ότι δεν είμαι εγώ, όλα μια χαρα. Αν πει ότι είμαι, είμαι πανέτοιμος να υπηρετήσω αυτό που έχω ζήσει εγώ, την αλήθεια μου και την πραγματικότητα. Να τιμήσω τον άνθρωπο που είμαι και την αλήθεια που έζησα».

«Μου κόβει τα φτερά»

«Όλο αυτό με έχει επηρεάσει και σε ψυχολογία. Με έχει ρίξει, υπάρχει μια φήμη γύρω από το όνομά μου, ενώ ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί, για μια είδηση πολύ σοβαρή, δεν είναι αμελητέα, είναι σοβαρότατη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί κάποιος να σκέφτεται έτσι για εμένα, εκτός του ότι με προσβάλλει, με κόβει τα φτερά εντελώς», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Άρης Μακρής: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης που συμμετέχει