Bριλήσσια: Στον εισαγγελέα ο γνωστός κομμωτής – «Όταν τον ρωτούσαμε γιατί έμενε στην τουαλέτα τόση ώρα…»
Πρωινές εκπομπές

Bριλήσσια: Στον εισαγγελέα ο γνωστός κομμωτής – «Όταν τον ρωτούσαμε γιατί έμενε στην τουαλέτα τόση ώρα…»

Bριλήσσια: Στον εισαγγελέα ο γνωστός κομμωτής – «Όταν τον ρωτούσαμε γιατί έμενε στην τουαλέτα τόση ώρα…»

Τι δήλωσε στη Super Κατερίνα υπάλληλος της επιχείρησης στην οποία ανιχνεύθηκαν κρυφές κάμερες στις τουαλέτες;

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο γνωστός κομμωτής, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες της επιχείρησής του στα Βριλήσσια.

Ο 49χρονος κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ, ερευνάται εάν το υλικό έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο.

Ο επιχειρηματίας κατηγορείται ότι παρακολουθούσε τις πελάτισσες, αλλά και τις εργαζόμενες στο κατάστημά του μέσα από τις κάμερες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε αθέατα σημεία, πίσω από καλωδιώσεις και με μονωτική ταινία.

Δύο από τους υπαλλήλους του, εντόπισαν τις κάμερες και προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, πήγε στην Αστυνομία και η σύζυγός του, που κατήγγειλε και εκείνη ότι ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει δύο κάμερες τη μία στην τουαλέτα και την άλλη στο δωμάτιο της θετής κόρης τους.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε υπάλληλοςαπό το κομμωτήριο η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με τα όσα έχουν συμβεί.

«Είμαστε σοκαρισμένες, εγώ είχα μαζί του μία σχέση σαν οικογένεια. Η γυναίκα του είναι μία αξιόλογη γυναίκα με τις κόρες της».

«Είχε δύο κινητά. Όταν χτύπαγε το δεύτερο κινητό γύρναγε τη δεξιά πλευρά. Όταν ρωτούσαμε τον ιδιοκτήτη γιατί έμενε στην τουαλέτα τόση ώρα μας έλεγε ότι έγραφε τραγούδια».

Η δικηγόρος της συζύγου του κομμωτή ανέφερε:

«Είμαστε εδώ για να ενημερώσουμε ότι από τις καταθέσεις σύζυγο και τις κόρες η εν λόγω υπόθεση παραπέμπεται πέρα από τα πλαίσια του 28/3/24. Είμαστε εδώ για να ενημερωθούμε για την πορεία της υπόθεσης».

«Η ψυχολογία τους είναι κάκιστη, η αναστάτωση είναι τεράστια, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί, αλλά διατεθειμένες να παράσχουν οτιδήποτε για τη διαλεύκανση της υπόθεσης»

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Κουλιανού: «Φέτος το καλοκαίρι λιποθύμησα κάποιες φορές και…»