Δανάη Μπάρκα: «Ήταν μια επίμονη παρέα… Ήμουν στη θάλασσα και έβγαζαν, έβγαζαν…»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα: «Ήταν μια επίμονη παρέα… Ήμουν στη θάλασσα και έβγαζαν, έβγαζαν…»

Δανάη Μπάρκα: «Ήταν μια επίμονη παρέα… Ήμουν στη θάλασσα και έβγαζαν, έβγαζαν…»

Η παρουσιάστρια μίλησε για την ενόχλησή της σχετικά με εκείνους που την τραβούν φωτογραφίες χωρίς να τη ρωτήσουν

Με αφορμή τις δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, η οποία τόνισε ότι δεν βγάζει πάντα φωτογραφίες με τους θαυμαστές της γιατί υπάρχουν μέρες που δεν έχει όρεξη, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε σε κάτι που την ενοχλέι.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι συνήθως δεν αρνείται να βγάλει φωτογραφίες με τον κόσμο καθώς ντρέπεται να αρνηθεί, ωστόσο αυτό που την ενοχλεί είναι όταν την τραβούν χωρίς να τη ρωτήσουν και τους καταλαβαίνει.

«Νομίζω ότι κι εγώ λέω πάντα “ναι” στις φωτογραφίες, γιατί υπάρχει μια συστολή και ντρέπομαι. Υπάρχουν στιγμές που όταν βγαίνω , λέω “να υπάρχουν φωτογραφίες μου από το μπαρ, ” από τα νυχτερινά μαγαζιά…”. Μετά λέω, “καλά γιατί δεν βγαίνουμε;”. Το μόνο που με έχει φέρει σε δύσκολη θέση είναι όταν με βγάζουν από μακριά και δεν μου το λένε και όταν τους κοιτάω χαμογελαστά για να καταλάβουν ότι αν θέλουν μπορούν να μου μιλήσουν, κάνουν ότι δεν με βλέπουν και μετά τα βλέπω στο Tik Tok.  Το καλοκαίρι μου έτυχε αυτό», είπε η Δανάη Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη».

Μάλιστα, μοιράστηκε μια ιστορία που έζησε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

«Ήταν μια επίμονη παρέα, που το έβλεπα, ήμουν στη θάλασσα με παρέα και καθόμασταν και έβγαζαν, έβγαζαν, το έβλεπα γιατί φαίνεται όταν ο άλλος τραβάει, επίσης όταν φοράτε μαύρα γυαλιά μη βγάζετε φωτογραφίες γιατί κάνει αντανάκλαση. Το βλέπω ότι βγάζουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάθομαι και όταν ο ένας από την παρέα τους με χαιρέτησε, δεν μου λένε να βγάλουμε φωτογραφία και μπαίνω στο Tik Tok 3 ώρες μετά και μου έχουν στείλει έναν user που είχε ανεβάσει “να η Δανάη τώρα στην Καλαμάτα”. Λέω “ρε παιδιά ελάτε να τα πούμε”», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Αρνούμαι αρκετές φορές να βγάλω φωτογραφίες με θαυμαστές»