Δανάη Μπάρκα: «Με σοκάρουν όσα λέει η Μαρία Σολωμού»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα: «Με σοκάρουν όσα λέει η Μαρία Σολωμού»

Δανάη Μπάρκα: «Με σοκάρουν όσα λέει η Μαρία Σολωμού»

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη τοποθετήθηκε στα λεγόμενα της Μαρίας Σολωμού στα podcast της στο Youtube

Μεγάλος ντόρος έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες μετά τις τοποθετήσεις της Μαρίας Σολωμού στα podcast της, με τη Δανάη Μπάρκα να εκφράζει την άποψή της.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια εμπειρία που είχε σε κομμωτήριο, λέγοντας πώς μία κοπέλα 20 χρονών και η μητέρα της είχαν κάνει ακριβώς τις ίδιες αισθητικές παρεμβάσεις.

Όπως πάντα, εκφράζει έντονα την άποψή της, με αρκετούς να διαφωνούν μαζί της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η παρουσιάστρια του Πάμε Δαναή.

«Ας είμαστε απόλυτα ειλικρινείς γιατί είναι ωραίο αυτό καμιά φορά. Κατ’ ιδίαν μπορεί να σας στείλω και εγώ και να πω “πωπω μικρό κοριτσάκι πώς έγινε”. Όχι από θέμα ομορφιάς αλλά μας σοκάρει όταν βλέπουμε ένα κορίτσι να αλλάζει εντελώς, να μην μπορεί να μιλήσει, να μην κλείσει το στοματάκι σου.

Αν τα κάνεις στα 19 σου, στα 35 τι θα γίνει; Άλλο να κάνεις με μέτρο κάποια πράγματα που θες λίγο να διορθώσεις και άλλο το υπόλοιπο.

Ωστόσο, με σοκάρει όλα αυτά που λέει η Μαρία ενώ έχω δηλώσει φαν της. Η Μαρία είναι μια γυναίκα άνω των 35 αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια.

Να, τώρα την είδαμε με τα ράστα της. Επίσης είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο που προάγει ότι όλοι είναι ίδιοι, αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά.

Αν εγώ πχ είμαι σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να πω ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας όταν ο σύντροφός μου…Δεν την ορίζει ο σύντροφός της αλλά καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας.

Ένας άνθρωπος που κυνηγάει τη ζωή γιατί είναι παράταιρο να κρίνει την εμφάνιση κάποιου; Κατ’ ιδίαν και εγώ θα το έλεγα αλλά δημόσια φοβάμαι».

Διαβάστε επίσης

Μαρία Σολωμού: «Με πιάνει τρέλα με τον άντρα κότα. Στα 70 μου θα…»