Δανάη Μπάρκα: «Μία φορά διαφωνήσαμε με τη Σολωμού και έπεσαν να μας φάνε»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα: «Μία φορά διαφωνήσαμε με τη Σολωμού και έπεσαν να μας φάνε»

Δανάη Μπάρκα: «Μία φορά διαφωνήσαμε με τη Σολωμού και έπεσαν να μας φάνε»

«Ήταν στοχευμένα τα βέλη», πρόσθεσε ο συνεργάτης της παρουσιάστριας

Συζήτησε έχει ανοίξει εδώ και μέρες γύρω από την τοποθέτηση της Μαρίας Σολωμού, σχετικά με τα νεαρά κορίτσια τα οποία προχωρούν σε αισθητικές παρεμβάσεις.

Η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την εκπομπή της, «Πάμε Δανάη» πήρε θέση και δήλωσε σοκαρισμένη από τα όσα είπε η ηθοποιός.

«Με σοκάρει όλα αυτά που λέει η Μαρία ενώ έχω δηλώσει φαν της. Η Μαρία είναι μια γυναίκα άνω των 35 αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

Θέση για τα όσα είπε η παρουσιάστρια πήρε μέσα από τα social media ο Mente Fuerte, ο οποίος ξέσπασε.

«Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Τετάρτης θέλησε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή της για τον χαμό που προκλήθηκε.
«Εντάξει παιδιά δυο μέρες τώρα, μην αρχίσουμε τα ερώτηση απάντηση. Εκτός του ότι ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία. Δηλαδή, 15 φορές έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού, συνεντεύξεις, αποσπάσματα από τα podcast και την έχουμε εκθειάσει και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι, ή στο ότι μας έκανε εντύπωση που ένας πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι, έπεσαν να μας φάνε.
Και δεν έπεσαν όλοι, ένας άνθρωπος, αλλά… Δεν μπορούμε να διαφωνούμε; Δηλαδή η Μαρία Σολωμού συμφωνεί με όλες τις απόψεις όλων μας; Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για το μπούλινγκ. Ποιο μπούλινγκ; Το μπούλινγκ είναι να διαφωνείς με μια τοποθέτηση; Μην τρελαθώ τώρα. Είναι αυτό που τα μεγαλοποιούμε για να υπάρχει ερώτηση, απάντηση λες και αυτό αφορά τον κόσμο. Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του», ξεκαθάρισε.

Διαβάστε ακόμα

Mente Fuerte: Απίστευτο ξέσπασμα κατά της Δανάης Μπάρκα – «Οι απόψεις είναι σαν τις κ…»