Mente Fuerte: Απίστευτο ξέσπασμα κατά της Δανάης Μπάρκα – «Οι απόψεις είναι σαν τις κ…»
TV Gossip

Mente Fuerte: Απίστευτο ξέσπασμα κατά της Δανάης Μπάρκα – «Οι απόψεις είναι σαν τις κ…»

Mente Fuerte: Απίστευτο ξέσπασμα κατά της Δανάης Μπάρκα – «Οι απόψεις είναι σαν τις κ…»

Ο γνωστός ράπερ υποστήριξε τη Μαρία Σολωμού και ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας, μιλώντας για μπούλινγκ που έχει δεχτεί για το σώμα της και τώρα το κάνει η ίδια σε άλλη γυναίκα

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες γύρω από την τοποθέτηση της Μαρίας Σολωμού, η οποία αφορούσε στα νεαρά κορίτσια τα οποία προχωρούν σε αισθητικές παρεμβάσεις.

Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν τις δηλώσεις της ηθοποιού ήταν η Δανάη Μπάρκα, η οποία πήρε θέση μέσα από την εκπομπή της, «Πάμε Δανάη» και δεν έκρυψε το σοκ της, ακούγοντας τη Μαρία Σολωμού να λέει όσα είπε.

«Με σοκάρει όλα αυτά που λέει η Μαρία ενώ έχω δηλώσει φαν της. Η Μαρία είναι μια γυναίκα άνω των 35 αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια.

Να, τώρα την είδαμε με τα ράστα της. Επίσης είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο που προάγει ότι όλοι είναι ίδιοι, αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά.

Αν εγώ πχ είμαι σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να πω ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας όταν ο σύντροφός μου…Δεν την ορίζει ο σύντροφός της αλλά καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», είχε πει η Δανάη Μπάρκα μεταξύ άλλλων.

«Οι απόψεις είναι σαν τις κ…»

Ο σύντροφος της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte, δεν άφησε ασχολίαστα τα λεγόμενα της παρουσιάστριας και μάλιστα προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. .

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω», έγραψε στο πρώτο story.

«Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο», συνέχισε.

«Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ», επεσήμανε.

«Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Δανάη Μπάρκα: «Με σοκάρουν όσα λέει η Μαρία Σολωμού»