Δανάη Μπάρκα: «Μου έστελναν ότι ξεπλένω τον Γεωργούλη – Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω κάτι»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα: «Μου έστελναν ότι ξεπλένω τον Γεωργούλη – Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω κάτι»

Δανάη Μπάρκα: «Μου έστελναν ότι ξεπλένω τον Γεωργούλη – Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω κάτι»

Η παρουσιάστρια μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε όταν προέκυψε το θέμα με τον ευρωβουλευτή

Για τα μηνύματα που δεχόταν και την επίθεση από μερίδα του κόσμου, όταν «έσκασε» το θέμα με τον Αλέξη Γεωργούλη, μίλησε η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή τα όσα είπε η Μάγδα Τσαγγάνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεχόταν μηνύματα που της έγραφαν ότι «ξεπλένει» τον ευρωβουλευτή και ηθοποιό, με την ίδια να εξηγεί.

«Όταν βγήκε στην επιφάνεια όλο αυτό με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, ρωτήθηκε η ίδια τι πιστεύει, τι θεωρεί και η γυναίκα με αυτή την αγνή – φαίνεται στα μάτια της – καλοσύνη και καρδιά είπε ότι δεν γίνεται να έχει συμβεί. Το τι σχόλια είδα στα social media κάτω από αυτό το θέμα όχι απλά με σόκαρε, ήθελα να το πω δημόσια και έλεγα μη μπλέξεις.

Και μένα τότε που είπαμε το θέμα εδώ και δεν είχαμε πληροφορίες να δώσουμε, για αυτό και απλά το αναφέραμε, πάλι θυμάστε ότι σοκαρισμένη εγώ σας έστελνα τι μου έγραφαν με πολύ χυδαίο τρόπο “Ντροπή σου που τον ξεπλένεις, τα άλλα τα έβγαλες”. Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω κάτι.

Όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις είναι λογικό να σοκάρεσαι. Αν εσάς σας πουν “η Δανάη χθες το πρωί σκότωσε έναν άνθρωπο”. Τι θα κάνετε; Θα γράψετε αμέσως δημόσια “Ντροπή, να κλειστεί στη φυλακή”. Αν έρθει κάποιος και σας πει “ήσασταν μαζί χθες;” και πείτε ναι, άρα αυτή είναι η μαρτυρία σας.

Είναι λογικό ο καθένας μας, έχοντας γνωρίσει κάποιον να καταθέτει την αλήθεια του. Αν κάποιος με ρωτήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχω να πω κάτι κακό. Τίποτα κακό. Τον έχω ζήσει σε πάρα πολλές στιγμές, πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αποδειχτεί κάτι, το οποίο εγώ δεν το γνώριζα, δεν θα σοκαριστώ, δεν θα κλάψω, δεν θα απογοητευτώ» τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

«Έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας»

«Κατ’ ιδίαν είπα ότι αποκλείεται να το έχει κάνει. Είπα στους ανθρώπους μου “παιδιά δεν γίνεται, δεν μπορεί”, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν εκδικαστούν κάποιες υποθέσεις, όλων των ανθρώπων εννοώ, δεν θα είμαι η πρώτη που θα πω “Παναγία μου, ασύλληπτο” και θα πέσω στα πατώματα. Όλοι πρέπει να τιμωρούνται, οι άνθρωποι που πληγώνουν άλλους ανθρώπους. Πρέπει να φτάνει στα άκρα η υπόθεση, πρέπει να τιμωρηθούν γιατί έχει εκδικαστεί», παραδέχτηκε η παρουσιάστρια.

«Όλοι φοβόμαστε να καταθέσουμε την αλήθεια μας. Να θυμίσω την πρώτη μας χρονιά όταν βγήκα όλες αυτές οι καταγγελίες, όχι απλά την αμηχανία μας, αλλά το ότι στο καμαρίνι λέγαμε “τώρα αυτό μπορούμε να το πούμε;” να πούμε ότι στεναχωριόμαστε; Γιατί ανθρώπινα σε σοκάρει να ακούς κάτι για έναν άνθρωπο που ξέρεις; Έχουμε ξεχάσει την ανθρωπιά μας κι αυτό είναι αποτρόπαιο. Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας. Να τιμωρούνται όσοι βλάπτουν κόσμο, αδιαπραγμάτευτα, αλλά να σκεφτόμαστε», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Δανάη Μπάρκα: «Τρελάθηκα, δεν το πίστευα. Πλάνταξα στο κλάμα»