Δανάη Μπάρκα: «Τρελάθηκα, δεν το πίστευα. Πλάνταξα στο κλάμα»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα: «Τρελάθηκα, δεν το πίστευα. Πλάνταξα στο κλάμα»

Δανάη Μπάρκα: «Τρελάθηκα, δεν το πίστευα. Πλάνταξα στο κλάμα»

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει το νέο που της μετέφερε ο συνεργάτης της

Την αντίδρασή της σε ένα νέο που της μετέφερε μέσω τηλεφώνου μέσα στο Σαβατοκύριακο ο Άρης Καβατζίκης, αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα στο ξεκίνημα του «Πάμε Δανάη».

Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος την κάλεσε στο τηλέφωνο και τη ρώτησε αν είδε την ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφίδα, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

«Από σήμερα είμαι θεία. Είμαι η θεία Δανάη», είπε και εξήγησε: «Με πήραν χθες οι φίλοι μου να μαγειρέψω γιατί έρχονται. Είμαι στην κουζίνα μου, με τα θέματά μου, χτυπάει το τηλέφωνο και μου ακούω τον Άρη, “τι έγινε αγάπη μου;” λέω “τι έγινε;”. “Αγάπη μου είδες την ανάρτηση της Γιούλικα; Είναι έγκος”. Λέω “Άρη μου τις λές; Η Γιούλικα είναι δικός μου άνθρωπος. Δεν γίνεται”», είπε η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε:

«Και μπαίνω, την παίρνω κατευθείαν. Τι κλάμα έριξα, πλάνταξα, δεν το πίστευε. Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα από μία συγκλονιστική οικογένεια. Την έχω στη ζωή μου τα τελευταία αρκετά χρόνια, δεν κάνουμε κολλητή παρέα κάθε μέρα, αλλά έχουμε τρομερή αγάπη. Πέρσι την είχα συναντήσει στην Καλαμάτα και μου είχε εκμυστηρευτεί ότι το σκέφτεται. Εγώ βούρκωνα από τότε. Το είχαμε αφήσει εκεί. Κάποια στιγμή όταν έκανα την κρυοσυντήρηση είχαμε ανταλλάξει μηνύματα».

«Παιδιά την παίρνω χθες, δεν ξέρω αν εγώ την ίδια πιο όμορφη από ποτέ, αλλά την είδα τόσο ευτυχισμένη. Μου φαίνεται αδιανότητο που σε δυο μήνες ένας άνθρωπος θα κρατάει ένα μωρό αγκαλιά. Δεν το έμαθε κανείς μας. Η Γιουλίκα γέλαγε που έκλαιγα εγώ. Τρελάθηκα δεν το πίστευα. Μου αποκάλυψε το φύλο αλλά δεν μπορώ να το πω», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε ακόμα

Γιούλικα Σκαφιδά: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο όμορφο τρόπο