Δανάη Μιχαλάκη: «Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μιχαλάκη: «Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα»

Δανάη Μιχαλάκη: «Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα»

Όσα είπε για τη μητρότητα και τον σύντροφό της

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της ως μανούλα, ενώ αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου, έχουν αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στο παιδί του.

«Κάθε φορά που με ρωτάνε για την καθημερινότητα με το μωρό έχω ένα χαζό γελάκι, είναι κάτι το απερίγραπτο. Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα. Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα. Ως ζευγάρι μοιράζουμε τις υποχρεώσεις, από την αρχή βγήκε αβίαστα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον και να μη θεωρείται δεδομένο ότι είμαστε δυο στο σπίτι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σειρά «Παραλία», στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον ρόλο της Υπατίας.

«Η Παραλία είναι μία δουλειά που αγάπησα πολύ. Ήταν πολύ συγκινητική η τηλεοπτική συνύπαρξη με τον πατέρα μου. Όταν είδε ο σκηνοθέτης την κοινή μας σκηνή, μας είπε “είστε μπαμπάς και κόρη, δε με ενοχλεί όμως”. Από τις δουλειές που έχω κάνει πριν την υποκριτική, θυμάμαι περισσότερο το σέρβις».

Όπως αποκάλυψε η ίδια, δούλευε σέρβις όταν γνώρισε τον σύζυγό της, όταν πήγε να του πάρει παραγγελία.

«Δεν υπήρχε λόγος να γραφτούν και να ειπωθούν πράγματα πριν τον γάμο μας. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο σημαντικό να μαθαίνουμε τα προσωπικά του καθενός. Αν κάποιος πασχίζει για να το κρατήσει κρυφό, γιατί επιμένεις να το βγάλεις; Από τον γάμο μου κρατάω ότι ήταν ένα πάρτι όπως το θέλαμε και γιορτάσαμε την αγάπη μας με φίλους και συγγενείς».

Η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε πως δεν θα απέρριπτε την παρουσίαση εκπομπής, ωστόσο θεωρεί ότι είναι νωρίς γι’ αυτό το βήμα.

Διαβάστε ακόμα

Δανάη Μιχαλάκη: Απαθανατίζει την κόρη της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου να αγναντεύουν τη θάλασσα